Gleder meg til sommer!

Tøybleiemammaen Ønskemor gleder seg til sol, sommer og varme utetemperaturer så hun kan vise fram sin nydeligste skatt og mer av de søteste bleiene med matchende klær.

IMG_7517-1

Åja, nå er det liiiike før hun krabber. Hun står mye på knærne nå, men detter ned med en gang hun skal bevege seg i en eller annen retning. Men hun kommer seg iallefall framover nå da. Det er faktisk veldig deilig for hun er så mye bedre humør. Det er jo så mye spennende å utforske og nå trenger hun ikke tilkalle hjelp lenger for å komme seg dit hun vil. Hun klarer selv 🙂

 

4 Replies to “Gleder meg til sommer!”

  1. Åja. Var redd det var noe flytting jeg ikke hadde fått med meg skjønner du..;) Syns det er hyggelig å følge deg/dere. Men når det er sagt så slapp helt av og skriv når du har lyst og tid. Virker som om du også har nok å gjøre… Puh, dagene går nesten i ett nå. Men moro og koselig da;) Du skal jo feire den første julen med tulla di 🙂
    -Lisbeth-

    1. Åja. Klok av skade, så tviler jeg på at det blir noen ny flytting på en stund. Mistet mange på veien i vår dessverre. Ja, jeg gleder meg noe helt enormt til å feire jul i år. Det blir bare så stas.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.