Gravidgløden?

Den her gravidgløden slet jeg lenge med å se. Jeg tok blant annet disse bildene her før jul. Og DU som jeg slet med å få det til å se bra ut. Jeg knipset og sminket og knipset og sminket for å få det til å se sånn nogenlunde greit ut. Men uansett hva jeg gjorde, så syntes jeg ikke at jeg klarte å ta noen bra bilder. Huden min var blitt gusten og grå etter at jeg ble gravid. Jeg trivdes rett og slett dårlig med disse bildene.

Så jeg fant fram hudpleieserien min fra Clinique som sto og støvet ned innerst i skapet og begynte å rense og smøre hud hver morgen og kveld. Så den gravidgløden flere av dere kommenterer om dagen at jeg har, vet jeg rett og slett ikke om jeg skal takke graviditeten eller clinique for rett og slett.

IMG_5503

I begynnelsen syntes jeg det var utrolig kjedelig og brysomt og styre med denne renserutinen hver morgen og kveld, men nå har jeg faktisk blitt skikkelig glad i det. Og jeg innbiller meg jo at jeg ser resultater, for det er jo ikke tvil om at huden min har blitt finere. Ikke aner jeg om det er graviditeten eller om det er clinique, men jeg trur egentlig det er det siste.

Da jeg skulle pakke toalettvesken til fødebagen, tenkte jeg først at jeg ikke skulle bry meg med å ta med renseproduktene. De tok jo så stor plass og mest sannsynlig får jeg vel ikke tid til slikt mens jeg er på sykehuset. Men det var ikke lett å legge dem igjen heller for det er jo deilig å ha muligheten iallefall til å stelle litt med seg selv om man skulle få tid og lyst. Det var det som gjorde at jeg kom på den geniale ideen og pakke med alt jeg hadde lyst til å ha med, men i småflasker. Så dagkrem og nattkrem hadde jeg over i små krukker også bestilte jeg reisesett med renseserien fra blush.no (gratis frakt og levert på bare et par dager. Veldig greit.)

IMG_5680

Dette er jo et hett tips til dere av leserne mine som prøver å bli gravide i Danmark også. Jeg vet jo at det er en del av dere som følger bloggen min. Jeg husker jo tiden jeg reiste opp og ned med fly og måtte styre  med å sjekke inn bagasje for å få med meg alt av toalettartikler. Men for en til tre netters overnatting, trenger man jo egentlig ikke så mye, og iallefall ikke hele flasken av alt. Egentlig kan man klare seg fint med håndbagasje. For et styr det var hver gang og masse ekstra å bære på og lenge å vente ved ankomst. Nå har jeg alt jeg bruker regelmessig i reisestørrelser. Det er jo kjekt uansett om man ikke skal fly også, men bare en natts overnatting borte eller to. Da kan man få med seg alt man trenger uten at det tar så stor plass.

Toalettvesken min som står ferdig pakket på badet til enhver tid nå, rommer ALT jeg vet jeg kommer til å trenge og MASSE som jeg helt sikkert ikke kommer til å trenge på sykehuset. Men jeg er så glad for at jeg får det med allikevel. Alt har blitt kjøpt inn i reisestørrelser eller puttet over i småflasker og krukker, som jeg har kjøpt på apoteket og biltema.

IMG_5728

 

Trur rett og slett dette er noe jeg skal fortsette med med tanke på reiser og slikt senere også.

I morgen er det termindatoen min OG jeg fyller 38 år. Hurra! Tenk om jeg blir mamma i morgen og det blir dobbelbursdag for all framtid. Veldig spennende. Men jeg føler ikke at det er noe som skal skje med det aller første altså.

Mange klemmer fra Ønskemor

Ps. Innlegget er ikke sponset

6 Replies to “Gravidgløden?”

  1. Var inne på instagram profilen din,så bildet av jenta di 🙂 Nydelig,altså! Håper du oppdaterer her og instagram med bilder av henne(Håper at du gjør det selvom du vil holde navn utenfor bloggen) men jenta di går først 🙂 Lykke til videre med lillejenta di! 🙂

  2. Ser fra instagramfeeden at lillemor har kommet.

    Gratulerer så mye! Håper fødselen gikk greit og at du får en fin barseltid.

    1. Ja, det har hun. Tusen hjertelig takk. Det har vært slitsomt, men helt fantastisk. Jeg er stormforelsket i henne <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.