Guttene heter…

Guttene er klar for livets første biltur på vei ut fra sykehuset etter fire døgn på barsel.

Mens jeg lå på sykehuset skrev jeg et innlegg der jeg publiserte navnene jeg så for meg at guttene skulle få. Jeg følte meg virkelig så sikker på de navnene at jeg så ingen grunn til å la være å dele dem med dere. Der fikk dere også vite hva Storkfrøken egentlig heter.

Det tok ikke veldig lang tid før jeg ble usikker på navnene. Jeg har hele tiden visst at de skulle ha dobbeltnavn begge to, og ett av de fire navnene jeg da tenkte på var jeg helt sikker på. Men resten ble jeg gradvis mer usikker på. Da de ble født var jeg fremdeles bare helt sikker på det ene, første navnet til tvilling 1.

Etter fødsel kom jeg ganske raskt fram til det første navnet til tvilling 2 og veldig lenge har de bare blitt hetende de to navnene. Det gikk en hel måned før jeg ble helt sikker på alle fire navnene. I anledning månedsbursdagen deres registrerte jeg derfor navnene på altinn og var så strålende fornøyd at jeg la ut dette bildet på facebook:

Men nå har jeg et problem. Jeg vil ikke bruke navnene deres her på bloggen. De må få sine egne kallenavn slik som Storkfrøken har fått. Men jeg vet ikke helt hva det skulle være for noe. Så derfor spør jeg dere nå om forslag. Jeg har tenkt mye på at de ble til av embryoer som har vært frosset ned. Så kanskje noe som trives i veldig lav temperatur? Det er mange som kaller barn av frosne embryoer for “eskimoer”. Selv kaller jeg dem veldig ofte for “Lille Storebror” og “Store Lillebror” nettopp fordi han som er minst kom først og motsatt. Men jeg vet ikke om det er det jeg vil bruke her på bloggen. Hva synes dere?

7 Replies to “Guttene heter…”

  1. Flotte navn til to flotte gutter, og «kallenavnene» synes jeg personlig også var fine? Men kanskje litt tungvint for deg å skrive hver gang?

  2. Så flotte navn de har fått. Kommer til å bli skikkelige mannfolk begge to. Her kan du sikkert risikere å få mange forslag til kallenavn. Vanskelig å si hva jeg syns, da kallenavn er veldig personlig, og burde kommer fra deg, og deg alene..

  3. Hva med knoll og tott, smitt og smule eller pompel og pilt? Eller hva med Olaf og Svein (fra frost (eskimo/kaldt)

    1. Veldig gode forslag. Jeg likte særlig det siste, men liitt usikker siden det er så “vanlige” navn at det er vanskelig å forstå at det er pseudonymer og ikke deres faktiske navn. Det er heldigvis ikke hast med å bestemme seg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.