Her snakker vi abstinenser faktisk

Det er nesten litt godt å høre at ikke det er bare jeg som hadde abstinenser når bloggen min var nede så lenge. Jeg trodde at jeg hadde forsikret meg om at jeg kunne fortsette å bruke domenet, selv om jeg avbestilte webhotellet, jeg bruker jo blogspot. Så da avbestilte jeg, og dermed gikk alt ned. Supporten er visst ikke raskest på one.com. Derfor tok det litt tid før jeg fikk gjenåpnet det. Men nå er det iallefall i orden og kommer til å være i orden for jeg kommer ikke til å fikle mer med dette.

Jeg har hatt en aldeles flott dag i går, og det skal jeg komme tilbake og skrive mer om, for det krever minst et eget innlegg. Så godt å få litt annet å tenke på.

Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.