Hm… tenker… hva om jeg… ?

 

Etter at jeg gikk inn på denne siden for å skaffe meg denne e-boken:

Har jeg samtidig signert meg opp for å få nyhetsmail fra dette forlaget. I går fikk jeg en slik mail. Med blant annet følgende beskjed:

Sitat:

Invitation

Forlaget Inspire inviterer torsdag d. 9. juni 2011 til temaaften om at være selvvalgt singlemor.

Er du singlekvinde og drømmer om at få et barn uden at have mødt manden i dit liv?Så kom og mød kvinder, der blev trætte af at vente, tog skridtet selv og blev mødre med hjælp fra en sæddonor. 
Du kan også møde fagpersoner, der dagligt arbejder med singlekvinder, som ønsker at blive gravide.

Denne aften kan du bl.a. møde:


– Forfatterne til bogen “Selvvalgt Singlemor til Donorbarn ? Beslutningsprocessen” Signe Fjord & Anne Patricia Rehlsdorph.

– Rikke der skal føde til august.

– Maria Salomon, sygeplejerske ansat på Righospitalets Fertilitetsklinik, der gennem flere år har beskæftiget sig med insemination af kvinder.

– Jordemoderen Birgit Thalwitzer fra jordemoder.dk der inseminerer i privat regi.


– Dokumentaristen Søs Hoffman fra DR, der er ved at lave en international dokumentarfilm om emnet.

Du vil kunne stille spørgsmål til alle, og vi håber på en livlig debat.

Aftenen vil byde på historier om blandt andet:

– Beslutningsprocessen: tvivlen, fravalget og tilvalget.

– Omverdenens reaktioner.

– Det praktiske: hvad gør man når beslutningen er truffet.

– Skal det være med en åben eller anonym sæddonor?

– Hvor bliver man insemineret?

– Hvordan er det at være gravid som single?

– Glæden og lykken når barnet kommer – og hvad gør man så, når man står der “mutters alene”

Kom, bliv inspireret og mød andre i samme båd.


Allerede nu kan du få en gratis kopi af e-bogen Selvvalgt Singlemor til Donorbarn ? Beslutningsprocessen fra www.ForlagetInspire.dk

Dato: 
Torsdag den 9. juni 2011.

Tid: 19.00 til 21.00. 

Sted: Willis. Tuborgvej 5, 2900 Hellerup. 

Tilmelding er nødvendig på mail: are@willis.dk

Pris: 50,00 kr. pr person. Betales kontant på dagen.

Hvis du har mulighed for at arrangere et foredrag – kommer vi også gerne ud.

Kærlig hilsen

Signe & Anne

(Sitat slutt)

 

Jeg fikk jo umiddelbart lyst til å reise til Danmark for å få med meg dette møtet, men siden jeg ikke skal til Danmark akkurat da, så syntes jeg det ble litt vel dyrt. Da fikk jeg plutselig en idé: Hva om vi fikk disse damene til å komme til Norge? Dersom noen hadde satt dette igang og arrangert møte i Norge: Hvor mange ville møtt opp? Hvor mye kunne dette kostet? (Det kostet 50 i Danmark, men kanskje det blir litt dyrere her? Vet ikke). Hvor stor interesse er det egentlig for dette? Jeg kjenner at det kribler litt etter å prøve å få det til, men jeg er jo samtidig litt redd for at det ville gått i underskudd og da hadde det jo vært krise. Dette ønsker jeg altså tilbakemelding på, enten som kommentar her til dette innlegget, eller om dere sender det på e-post.

 

I samme mail, sto det at den ene av forfatterne av boken: Signe Fjord skulle være med i “Go’aften Danmark” på dansk tv2 i går kveld. Jeg har prøvd å finne programmet på sidene til tv2, men det ser ut til at det ikke er lagt ut enda. Jeg skal prøve å følge med der og legge ut link til programmet så snart det blir lagt ut.

 

Kunne et slikt møte markere starten på en Norsk medlemsorganisasjon liknende Femmis?

 

Jeg bare spør, håper jeg får masse svar!

 

Ønskemor

11 Replies to “Hm… tenker… hva om jeg… ?”

  1. Dette hadde så definitivt vært interessant, men Norge er et langstrakt land og det kan være like vanskelig og dyrt å komme seg til f.eks. Oslo som til Danmark… :/
    Men jeg er helt enig, fikk lyst å reise til Danmark og delta da jeg leste dette jeg også!

  2. Et ønske så stort: Ja, huff… de pengene… men blir det ikke litt enklere/billigere om man kan planlegge i litt bedre tid, slik at man kanskje får billigere biletter? Det er vel uansett helt umulig å tilfredsstille alle, men om målet er at så mange som mulig får det til… det er iallefall bedre enn ingenting…

  3. Jeg hadde blitt med!! Hadde så absolutt vært godt å få høre litt om hvordan andre tenker og føler!

  4. BergenGto: Så bra. Jeg er faktisk igang og tenker på det! Når jeg tar sommerferie skal jeg begynne å undersøke mulighetene litt nærmere! Kanskje til høsten en gang 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.