Syklusdag 5: Ny uke, nye muligheter.

Nå har jeg kastet inn håndkleet i forhold til studier. Jeg klarer ikke konsentrere meg. Jeg har sittet i helgen og bare grudd meg til å begynne på oppgaven som skulle leveres i går. Det endte opp med at jeg bare satt og drømte om framtiden og alt som forhåpentligvis skal skje og leverte ingenting. Jeg er så utrolig sliten om dagen, mye vondt i nakken og hodet. Jeg har en sterk mistanke om at jeg mangler ett eller annet i kroppen. Når det er slik og jeg har for mye å gjøre og mangel på motivasjon, så går det iallefall utover jobben. Det kan det jo ikke gjøre. Jeg må derfor bare legge vekk studiene og konsentrere meg om jobben, for den er tross alt det viktigste. Det skal jeg klare. Æsj, det føles som et nederlag, men det er tross alt viktigst å ikke stresse og prøve å legge forholdene best mulig til rette for å bli gravid. Så håper jeg at jeg får mulighet til å ta de studiene senere. Det er ingen undergang. Jeg har tross alt en fast jobb og det er ingen som har bedt meg ta de studiene, så da dropper jeg det. Det føles litt som en lettelse også å ha tatt den avgjørelsen.

Nå ønsker jeg alle en god uke og til dere som prøver, ønsker jeg at spiren snart sitter hos dere alle sammen!

9 Replies to “Syklusdag 5: Ny uke, nye muligheter.”

  1. hehe, vet hvordan du har det. jeg ble inseminert på stork i går. prøver å gjøre lekser. har ikke sjans, kan ikke konsentrere meg! lurer på hvordan jeg skal komme meg gjennom disse 14 dagene før testing. hehe. helt koko føler jeg meg 🙂

  2. Høres smart ut og senke stressnivået i forhold til det du er i gang med! Som du sier: Det er ingen undergang, dette kan du ta opp igjen senere. Mye viktigere at du skaffer litt overskudd tror jeg! Masse lykke til!

  3. sandra: Huff, ja, det er de 14 dagene i mellom inseminasjon og testdato som er verst. Det er på en måte godt å tenkte framover å vite hva som skal skje tross alt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.