Hodet kverner…

Hodet mitt kverner…. hva skal jeg tro på? ARGH!

 

Mens gynekologen min var på ferie, så sendte jeg han en lang mail, men mange spørsmål. Det viktigste spørsmålet mitt dreide seg om følgende:

 

Da jeg ble ultralydscannet på Storkklinik i forbindelse med inseminasjonen sist gang, så var jo follikelen bare 20.5mm. Det KUNNE bety at eggløsningen alt var skjedd. Da jeg ble scannet senere på dagen var follikkelen helt borte. Jeg grublet siden på om dette faktisk er mulig? Skal man ikke se et gullegeme når det ikke er en follikkel lenger? Jeg har sendt bildet av follikelen på 20.5 til gynekologen for å høre hans vurdering. Jeg har hatt en mistanke lenge på at eggløsningen min skjer senere enn det jeg har blitt inseminert… Hvorfor? Jo, fordi jeg har positive eggløsningstester så lenge og tante rød kommer 16-18 (!) dager etter første positive eggløsningstest. Det er veldig lenge og i mitt hode, kan det bety at eggløsningen også er en del senere. Gynekologen min sa jo også da jeg var hos han noen dager tidligere at eggløsningen kom til å skje på syklusdag 13 eller 14, noe som stemmer mye bedre med tidspunktet tante rød kommer.

 

I går hadde gynekologen vært på jobb i en uke etter ferien sin og jeg hadde fremdeles ikke hørt noe. Jeg har prøvd å ringe kontordama hans, men hun syntes det var så vanskelig å svare, siden hun kunne så lite om den behandlingen jeg hadde fått i Danmark. Så hun ba meg ringe legen direkte på mobiltelefon etter halvfire. Som sagt, så gjort. Han lurte på om jeg ikke hadde hørt noe, for han hadde bedt kontordama ringe meg og prate med meg. Jeg fortalte hva hun hadde sagt. Han hadde ikke tid til å prate med meg akkurat da, men han skulle be hun andre kontordama ringe meg, siden hun kunne dette litt bedre. Så nå venter jeg egentlig bare på at hun skal ringe.

 

Jeg fikk allikevel spurt han litt i forhold til det bildet. Han sa ikke så mye annet enn at det var noe der som han ikke forsto og slik jeg skjønte det, så trudde han ikke at eggløsningen hadde skjedd da dette bildet var tatt. Han sa at her var ikke noe gullegeme. På spørsmål om det var sannsynlig at hele follikelen bare var helt borte etter noen timer, så syntes han det også var rart på grunn av at det skulle være et gullegeme. ARGH….

 

Hva skal jeg tro da? Det jeg tenker nå er at jeg gjerne vil bli inseminert med en gang jeg har positiv eggløsningstest, og dagen etter og dagen etter det og til og med dagen etter det igjen altså hele fire dager etter hverandre. Først da føler jeg meg sikker på at det BØR klaffe……

 

Hva er det egentlig dette bildet forteller meg?

 

Dette er så utrolig frustrerende!!!

 

Ønskemor

 

 

6 Replies to “Hodet kverner…”

  1. Jeg krysser fingrene mine for at du en dag blir mor! Du blir verdens betsemamma og det barnet kommet til å bli verdens heldigste!:)

  2. Jeg vet ikke hva bildet forteller desverre. Hadde det bare vært så vel at jeg kunne hjelpe..
    Forstår godt frustrasjonen din og jeg håper at hun andre kontordamen ringer deg snart.
    Det eneste jeg vet er at når man tester positivt på eggløsningstest så har man ikke eggløsning DEN dagen, men opptil et par-tre dager etterpå.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.