Home, sweet home og svar på spørsmål

Utrolig godt å være hjemme i egen seng. Disse Danmarksturene tar virkelig på altså. Jeg har våknet opp til to gode nyheter i dag. Den ene er at temperaturen min var en halv grad høyere enn den er i gjennomsnitt før eggløsning og det kan tyde på at jeg har hatt eggløsning. Temperaturen min var ganske høy i går også, men ikke like høy. Men var veldig lav på torsdag, så alt det tyder på at eggløsningen skjedde mens jeg var i Danmark iallefall. Jeg tok også en el-test i dag for å sjekke at LH har gått ned og det var ikke tvil om det har den. Jeg er ikke i tvil om at jeg har hatt eggløsning mens jeg har vært i Danmark denne gangen. For første gang på lenge kan jeg si at jeg føler meg ganske trygg på at jeg har fått god timing. Tanken på at dobbelt så mange svømmere er sendt inn er jo også helt fantastisk. I tillegg har jeg sett dem. Jeg har sett at svømmerne virkelig svømmer i et mikroskop. Det var en fantastisk opplevelse som jeg virkelig kan leve lenge på 🙂

 

Ja, så var det disse spørsmålene da. Det kom jo noen:

Når kommer dokumentaren om det du holder på med, på TV? Kommer du til å gi beskjed til oss om det? OG – er du anonym i den reportasjen?
Det er ikke bestemt sikkert når programmet blir vist. Det kommer litt an på meg og utfallet av denne prøvingen min. Dersom jeg blir gravid, så blir det iallefall etter at de tre magiske første månedene har gått, men dersom jeg ikke blir gravid innen august, så kan det hende at det blir ganske tidlig på høsten. Jeg har nemlig bestemt meg for å ta en lenger pause fram til neste sommer, om jeg ikke har klart å bli gravid innen august. Jeg kommer til å gi beskjed om det når programmet blir sendt, og jeg skal ikke være anonym, så da får dere vite hvem jeg er, men fram til det, skal jeg nyte tiden som anonym. Jeg fikk prøve meg litt på å bli veldig beglodd rundt omkring i dag, det var sikkert en del som lurte på om jeg var kjendis. En mann som sto ved siden av meg i køen på Gardermoen skjønte ikke at det var meg de filmet, men han følte seg nok veldig utilpass siden kameraet var rettet mot han hele tiden. Han skjønte det tilslutt da stakkars 🙂

 

Hva skal barnet hete?
Hehe… veldig godt spørsmål, men det er hemmelig 😉 Jeg har tenkt på en del navn, men jeg trur nok ikke jeg kommer til å bestemme meg helt sikkert før etter barnet faktisk er der i levende live. Så inntil det, må dere nok smøre dere med tålmodighet 🙂

Hva føler du nå?
Åh… jeg hater det spørsmålet og gjett om jeg har prøvd å svare på akkurat det spørsmålet maaaaange ganger allerede på denne turen da. Derfor svarer jeg ikke på det heller her, men dere får vente til det kommer på tv for der får jeg det spørsmålet.

 

Beklager at jeg ikke har lagt ut så mange bilder fra denne turen, sannheten er at jeg har vært altfor opptatt med andre ting, så jeg har faktisk glemt å ta bilder og har ikke tatt et eneste ett.  Heldigvis så får jeg tv-programmet som minne om denne turen da.

 

Mange klemmer fra Ønskemor

 

Ps. Jeg prøver å finne ut hvilken dag jeg er på i dag. Hvilken dag er DPO 0? Altså den dagen jeg regner med at eggløsningen skjedde? Det er vel ikke onsdag, som hadde første positive el-test? Er det torsdag eller i går? Nå sitter jeg liksom her og lurer på om jeg er på dpo 1, 2 eller 3? Kanskje jeg skal si dpo 2, siden første insemineringen var på torsdag?

 

 

6 Replies to “Home, sweet home og svar på spørsmål”

 1. Heisann, og vel overstått! Håper dette var siste gang…krysser… 0 DPO er den dagen eggløsningen er. Jeg pleier tenke at EL kommer dagen etter positiv EL-test, og det er som regel den dagen jeg har blitt inseminsert. Siden du har to dager med inseminasjon, ville jeg kanskje ha gått for dagen etter positiv test. Siden du også temper, har du kanskje en pekepinn på hvilken dag EL var? Jeg har også et par spørsmål; Var NRK med deg på begge inseminasjonene og turen hjem? Og; de spanderte vel reisen eller?? ;o)

 2. mummrik: Tusen takk. Det er det samme som jeg har kommet fram til i forhold til hvilken dag som er 0dpo. Derfor tenker jeg at jeg er på 2dpo i dag. Tempingen sier jo faktisk akkurat det samme denne gangen, mens sykluslengden min kan bety at det var dagen etter, men det er da ikke SÅ viktig.
  Nrk var bare med meg første dagen. De dro tilbake til Norge etter at vi hadde gjort oss ferdige på Storkklinik og suset litt rundt i byen på torsdag.
  Jeg er veldig glad for å kunne si at nrk ikke har betalt meg noen ting. Jeg er ikke kjøpt og betalt av nrk. På Storkklinik lurte de også på det samme og jeg føler at jeg med det kunne overbevise dem om at dette var noe jeg selv ønsket på egne vegne og jeg har ingen skjulte motiver. Jeg er ikke med i tv-programmet for å få noen som helst egen vinning av det utover at jeg får være med å belyse en sak jeg mener er viktig å belyse.

 3. Hmmm… Angående navnet, vil det være sånn “typisk norsk”, altså typen, Jan, Lars, Petter, Nina, Mari, Anne-navn? Eller vil det være mer sånn, “Tinivuel”, “Anine”-type navn?

 4. Andreas: hehe…egentlig ingen av kategoriene. De i den siste kategorien har jeg ikke hørt en gang. Men altså; Navn som egentlig har bibelsk opphav prøver jeg å unngå, siden jeg ikke er kristen selv, men jeg vet det er vanskelig når jeg vil ha gamle norske navn. Jeg ønsker nok å prøve å gå helt tilbake til norrøn tid, og så tenker jeg ganske enkle navn, men jeg er ikke sikker enda. Plutselig dukker det opp noe helt annet enn det jeg egentlig tenker nå, som jeg bare faller pladask for.

 5. Snorres Kongesagaer… Beste navne-inspirasjons-kilde ever. 🙂
  Oh, det var bare navn jeg fant på… De to siste.
  Gir du ditt barn et unikt navn vil barnet alltid bære det navnet med stolthet. 🙂

 6. Andreas: He he… det med unike navn, kan være litt både og. Det er noen år i barndommen/ungdommen at man helst skulle ha et vanlig navn slik at man unngikk “hæ” når man svarte på spørsmålet om hva man heter. Eller at man kunne slippe å stave det for folk for å få det riktig skrevet, så det er litt både og. Men jeg er veldig glad for navnet mitt nå, nettop fordi jeg ikke treffer så mange som heter akkurat det samme som meg. Og når jeg gjør det, så er det litt sånn wow-opplevelse. Jeg ble faktisk stoppet på t-banen en gang av ei som tilfeldigvis hørte navnet mitt ble nevnt og måtte bare si at hun het det samme 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.