Hvor og når?

Jeg kom på en ting, og det er at jeg har lest et sted at det er en gjeng donormødre i Oslo som treffes regelmessig. Jeg husker ikke tid og sted, men mener det var sånn fast den siste søndagen hver måned eller noe slikt? Jeg skulle så gjerne sett om jeg fikk anledning til å komme en tur på et av disse treffene. Er det noen av dere lesere som kan hjelpe meg med å fortelle hvor og når dette er? Svar gjerne på mail om det av en eller annen grunn ikke skal publiseres her på bloggen.

 

Klem Ønskemor

8 Replies to “Hvor og når?”

  1. Håper du får svar fra noen som vet noe om dette!
    Er veldig interessert i å treffe andre singelmødre etterhvert, jeg også 🙂

  2. Jeg vil også gjerne treffe andre i samme situasjon!
    Krysser fingrene for at spiren sitter denne gangen!!!

  3. Charlotte Ege: Hei! Beklager at jeg ikke har svart før, men jeg var litt usikker på hva jeg skulle svare og jeg har hatt enormt mye å gjøre. MEN altså: Det var en kommentar der som var litt på kanten, helt klart, og jeg skrev det jeg skrev for å roe ned gemyttene litt for det ER lov å prøve å sette seg inn i en annen person og prøve å forstå hvorfor ting blir som det blir. Du dreit deg ut, men det skjønte du jo også og beklaget det. Kjempefint! Så var det noen som tok den videre, og det var unødvendig. Men jeg ville nok uansett la dette ligge, for det er ingen stor sak egentlig. Det var jo tross alt du som dummet deg ut og jeg mente det jeg skrev da jeg skrev at jeg håpet at du hadde fått deg en skikkelig lærepenge. For å være helt ærlig, så er jeg MØKKLEI av slike spamer som kommer og har ingenting med innlegget å gjøre. Disse får ALDRI noe klikk av meg. Det er også på grunn av dem jeg selv vurderer å flytte bloggen min. Det er synd for det er jo så mye annet som er bra med blogg.no… jeg synes rett og slett at dere som driver og kommenterer bare tull ødelegger MYE av blogg-gleden.
    Ha en ellers god dag og hvis du leser innleggene mine og kommenterer på det jeg SKRIVER, så leser jeg gjerne bloggen din også 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.