Innlagt på Ullevål sykehus

Ja, så sant som det er skrevet i overskriften: Jeg ble jo sendt til Skien på mandag siden de hadde fullt på nyfødtintensiven i Tønsberg. Det var ikke det at jeg ikke kunne forløses i Tønsberg, men jeg var jo bare i uke 31+4 og babyene ville trenge særlig pleie om de kom nå. Derfor vurderte legene det til at det ville være bedre om jeg befinner meg et sted de kan ta vare på barna, enn om både jeg og babyene må hastes i ambulanse til et annet sykehus etter fødsel.

Så var jeg i Skien fra mandag til i går, og utpå dagen i går kom ei jordmor og kunne fortelle meg at de av en eller annen grunn var nødt til å stenge hele nfi-avdelingen der, så de måtte se på hvor de kunne sende meg. De tenkte Drammen først, men der var det heller ikke kapasitet. Men Ullevål kunne ta meg i mot, så da ble det ny ambulansetur til Oslo og Ullevål sykehus i går. Fy så slitsomt og vondt det er å bli kjørt i ambulanse som høygravid. Sykebåra er ikke akkurat veldig snill mot ryggen for å si det slik. Jeg kjenner allerede at jeg gruer meg til hjemturen. De kommer til å sjekke mulighetene for å sende meg tilbake til Tønsberg nærmere helgen. Grøss og gru.

Hjemme er Storkfrøken blitt mye bedre og mamma holder også på å komme seg etter sykdom. Det er en trøst at jeg uansett ikke kunne møtt Storkfrøken akkurat nå. Og jeg er litt glad for at jeg ikke var hjemme da de ble syke, så jeg har sluppet unna å bli smittet. Omgangssyken er ikke akkurat noen høydare uansett og jeg aner ikke hvordan min livmorhals ville tålt påkjenningene en omgangssyke ville ført med seg med brekninger og oppkast.

I dag har jeg hatt mye vondt i ryggen, så jeg har ikke fått gjort så mye som jeg hadde håpet. Å sitte er veldig vondt, så jeg har ligget for det meste. Pc, skriving, strikking og slikt har utgått. Men jeg fikk begynt å feste noen tråder og knapper på noe av strikketøyet da. Gleder meg til å vise dere de ferdige tingene jeg har strikket. To ting som jeg har strikket nå, en ting som jeg begynte å strikke i str 1år til en som har rukket å bli snart seks år og et sett som jeg egentlig strikket til Storkfrøken, men som jeg aldri fikk montert før hun var vokst ut av det. Så med sykehusinnleggelse skal jeg kanskje klare å få ferdig alt dette.

Klem fra Katinka

8 Replies to “Innlagt på Ullevål sykehus”

    1. ja, det er kjekt. Den sola eller hva slags vær det er merker jo ikke jeg særlig mye til her jeg ligger i senga. Ser jo ut da, men rommet ligger på skyggesiden og det eneste jeg ser er rett inn i veggen på et annet hus og en traffikert gate imellom. Egentlig helt greit å ikke få sola inn kjenner jeg.

  1. Måtte humre litt når jeg så sengtøyet. Ryddet ut slikt fra en gammel instutisjon, så de holder seg i flere tiår de der? Får håpe de klarer å slappe av mens du har muligheter til det, selv om det er få ting kjedligere enn sykhus. Får gutta holdt seg inne en 4-5 uker til så blir det bra☺

    1. Tusen takk. Det fine med sykehus nå til dags er at de har wifi og jeg har laptop. Det betyr at jeg får kost meg med masse ting på pc’en som jeg ikke har fått tid til på ganske nøyaktig to år og jeg er helt sikker på at det er mye lenger tid til neste gang jeg får tid til slikt igjen. Så jeg prøver å se det positive i det, selv om jeg savner Storkfrøken. Ja, jeg håper på minimum to uker til før de kommer. Men mer er selvfølgelig bare bonus.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.