Innlegg til singelnett er ferdigskrevet!

Da har jeg sendt avgårde mitt tredje innlegg til singelnett.no. Så da er det bare å følge med utover dagen, så blir det nok publisert der en eller annen gang tenker jeg 🙂

Spennende 🙂

Her pøsregner det i dag. Det er ganske sjeldent her egentlig siden jeg bor på en av de tørreste plassene i landet (sies det… ikke alltid jeg trur på det). Jeg hater regn, men i dag synes jeg faktisk at det er helt greit. Det er nemlig mitt favorittrettebunkevær. Da frister det ikke særlig å gå på tur med hunden en gang. Katten min liker også best å være inne i slikt vær. Men siden hun helst vil ut på do, har hun gått på døra hvert tiende minutt nå siden jeg sto opp og lurt på om hun ville ut, men det regnet like herlig hver gang, så hun droppet det. Men til slutt var hun vel så tissatrengt at hun skjønte at hun bare måtte for å slippe kassa inne, så hun tok sjansen allikevel. Det er vel ikke lenge til hun står på døra eller vinduet og vil inn igjen tenker jeg. En annen fin ting med regnevær: Snøen forsvinner! Når påska er så sen som den er i år, er det virkelig ikke viktig med snø til påske altså. Håper det heller kan begynne å bli litt grønt her til jeg kommer hjem fra påskeferie. Kan tenke meg at det allerede er veldig fint i Vestfold der jeg skal tilbringe påskeferien min. det gleder jeg meg til!

Håper dere alle får en strålende dag tross regnevær eller uansett hva slags vær dere har!

Klem fra Ønskemor

Edit: Huff… sa jeg regnevær? Beklager, jeg mente snø/slaps/regnevær. Det ligger et sørpevått nytt snølag på bakken… “hurra lissom”

6 Replies to “Innlegg til singelnett er ferdigskrevet!”

  1. Har fått lest innlegget ditt nå. Du skriver så godt at man føler følelsene dine når man leser!
    Jeg kan ikke tenke meg til hvordan det er å være aleine om prosessen siden vi selv er to og jeg kan ikke si at jeg vet hvordan du har det, for det vet jeg ikke, men jeg kjenner igjen følelsene når jeg leser.
    Det er så fint å lese at du holder motet oppe og at du ser fremover. 🙂

  2. Flott innlegg på singelnett denne gangen også 🙂 Synes du er kjempeflink til å skrive, ikke bare bare og skulle holde kvaliteten oppe for hvert nytt innlegg.

  3. Gro: Tusen takk! Nei, det med å holde kvaliteten oppe begynner jeg å tenke på også. Jeg er litt redd for å gå tom for godt innhold å skrive om.

  4. Et ønske så stort: Jepp… det er en grunn til at jeg flyttet hit og at jeg med hånda på hjertet kan si at jeg ALDRI kunne bodd i Bergen (uansett hvor koselig det er der).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.