Prøve å bli gravid

Innlegget til singelnett er publisert!

Så er jeg endelig kommet meg hjem fra jobb. Det ble en lang dag i dag. Først seks timer med undervisning på skolen og etter det møtte jeg elever fra formingsgruppen min og satte opp utstilling sammen med dem.

 

I dag har spenningen vært til å ta og føle på på skolen. Tiendeklassingene har nemlig fått vite hva de kommer opp til i skriftlig eksamen i dag. Det har vært både tårer og frustrasjon og latter og glede. Huff, som jeg føler med dem. Noen psyker jo rett og slett helt ut og det er jo så trist, det går jo bare ut over dem selv.

 

Nå er innlegget mitt på singelnett publisert. Det ligger her. Litt kort og trist denne gangen. Håper jeg klarer å holde innleggene mine oppe på et visst nivå. Redaktøren hadde foresten også fått en del tilbakemeldinger på det jeg har skrevet som gikk på at jeg setter fingeren på noe vesentlig i innleggene mine. Det var jeg veldig glad for å høre.

 

Nå skal jeg ta en litt rolig kveld… eller det vil si… jeg skal prøve å rydde litt. Jeg ordnet meg jo “nytt” kontor på roterommet mitt i går. Jeg trengte et sted å sitte å jobbe der jeg kunne få litt bedre arbeidsstilling for nakken min. Jeg hadde kjøpt meg diger skjerm og tastatur slik at jeg slipper å sitte og se ned på laptoppen hele tiden når jeg jobber. Ulempen med å ta i bruk roterommet er at rotet havner på nye plasser og der passer det dårlig å ha det, så nå må jeg rett og slett rydde. Fordelen er at jeg får ryddet i rotet mitt.

 

Jeg er også “barnevakt” i helgen. Jeg har besøk av hunden til venninna mi. Det er veldig hyggelig og lettvint når jeg allerede har en hund. Men litt ekstra blir det jo. Det er båndtvang og det er ikke bare bare å gå på tur med to bikkjer da, iallefall ikke når de ikke er vant med å gå to i bånd. Det blir litt kluss… jeg må se om jeg finner et rolig oversiktlig sted jeg kan slippe dem litt.

 

Ønsker alle en knallgod helg (jeg vet jeg skal nyte skikkelig langhelg helt fram til og med 17.mai)

 

Klem fra Ønskemor

4 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.