Innlegget til singelnett er publisert!

Så er jeg endelig kommet meg hjem fra jobb. Det ble en lang dag i dag. Først seks timer med undervisning på skolen og etter det møtte jeg elever fra formingsgruppen min og satte opp utstilling sammen med dem.

 

I dag har spenningen vært til å ta og føle på på skolen. Tiendeklassingene har nemlig fått vite hva de kommer opp til i skriftlig eksamen i dag. Det har vært både tårer og frustrasjon og latter og glede. Huff, som jeg føler med dem. Noen psyker jo rett og slett helt ut og det er jo så trist, det går jo bare ut over dem selv.

 

Nå er innlegget mitt på singelnett publisert. Det ligger her. Litt kort og trist denne gangen. Håper jeg klarer å holde innleggene mine oppe på et visst nivå. Redaktøren hadde foresten også fått en del tilbakemeldinger på det jeg har skrevet som gikk på at jeg setter fingeren på noe vesentlig i innleggene mine. Det var jeg veldig glad for å høre.

 

Nå skal jeg ta en litt rolig kveld… eller det vil si… jeg skal prøve å rydde litt. Jeg ordnet meg jo “nytt” kontor på roterommet mitt i går. Jeg trengte et sted å sitte å jobbe der jeg kunne få litt bedre arbeidsstilling for nakken min. Jeg hadde kjøpt meg diger skjerm og tastatur slik at jeg slipper å sitte og se ned på laptoppen hele tiden når jeg jobber. Ulempen med å ta i bruk roterommet er at rotet havner på nye plasser og der passer det dårlig å ha det, så nå må jeg rett og slett rydde. Fordelen er at jeg får ryddet i rotet mitt.

 

Jeg er også “barnevakt” i helgen. Jeg har besøk av hunden til venninna mi. Det er veldig hyggelig og lettvint når jeg allerede har en hund. Men litt ekstra blir det jo. Det er båndtvang og det er ikke bare bare å gå på tur med to bikkjer da, iallefall ikke når de ikke er vant med å gå to i bånd. Det blir litt kluss… jeg må se om jeg finner et rolig oversiktlig sted jeg kan slippe dem litt.

 

Ønsker alle en knallgod helg (jeg vet jeg skal nyte skikkelig langhelg helt fram til og med 17.mai)

 

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Innlegget til singelnett er publisert!”

 1. Det er sant som redaktøren sier at du sitter fingeren på noe vesentlig. Temaet er nok ikke så belyst, så å lese om det får nok folk til å få øynene opp litt. Men på en positiv måte! 🙂 Jeg synes du er tøff og sterk som klarer å gå gjennom det aleine, for det er tross alt en utrolig følelsesmessig nedtur med mislykkede forsøk..
  Stå på! 🙂 Klem

 2. Jakten på Lykkeliten: Tusen takk… ja, men samtidig som at det er sant at det helt klart er tøft, så føler jeg blir sterkere av å stå fram om det. Jeg vet at andre setter pris på å lese om meg. og samtidig merker jeg at jeg bygger opp min egen trygghet og faktisk stolthet over valget jeg har gjort. Jeg får statig bekreftet at det jeg gjør er riktig og jeg er stolt over at jeg kan stå fram som en selvstendig kvinne som ikke er avhengig av en mann for å få realisert drømmenen mine. Det er en veldig god følelse som gjør meg sterkere.

 3. Litt fredag den 13de stemning over det innlegget…
  Jeg er blitt litt forsiktig med å ønske lykke til, jeg håper jo, men blir litt mismodig. Det er så trist og leit at det skal være så vanskelig… Men så meget større glede for deg når barnet endelig kommer! 🙂
  Jeg synes også det er tøft av deg å stå på selv om det må være skuffende at det ikke fester seg.
  Det er bra at du klarer å se fremover!
  Krysser fingrene for deg og håper virkelig det går din vei snart. 🙂

 4. Andreas: Åh, jeg blir alltid så glad for dine kommentarer. Ja, det var i det store og det hele ganske dyster stemning hos meg i forrige uke, og måtte bare avsluttes med et litt dystert innlegg. Men nå er det ny uke og nye muligheter. Jeg har lagt forrige uke bak meg og nå tenker jeg bare framover. Neste gang MÅ det gå, og da tenkte jeg at jeg skulle modne to egg slik at jeg får tvillinger… så slipper jeg flere turer til Køben bortsett fra når jeg skal på ferie. 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.