Nå er det helg!

Det ble ikke helg tidligere for meg nei. Har hatt en utrolig hektisk dag med formingsgruppene mine som har satt opp en utstilling i forbindelse med en konsert. Jeg har aldri stresset så mye til disse konsertene før som jeg gjorde i dag. Tidligere har jeg hatt tid til å prate med folk, men det hadde jeg bare så vidt tid til på slutten i dag. Alt ble ferdig i siste liten, men så lenge det er ferdig i tide, så går det jo bra. Jeg orket ikke rydde etterpå og det må jeg selvfølgelig gjøre i morgen da, men jeg var bare så inmari sliten. Heldigvis er det sommerferie for disse gruppene mine nå. Jeg kjenner det passer helt fint. De hadde laget så utrolig mye fint og utstillingen ble kjempebra, så jeg skulle ønske jeg kunne vist noen bilder fra det. Men det får dere ikke.

 

Nå gleder jeg meg til å sove helt til jeg våkner uten vekkerklokke i morgen, og på mandag og til og med på 17.mai…. det blir en lang og deilig helg. Jeg skal ikke feire 17.mai. Det er den eneste dagen i året jeg virkelig savner hjembyen min. Her blir det ikke det samme å feire 17.mai synes jeg. Derfor blir jeg nok inne den dagen med rettebunkene mine (å som jeg gleder meg… )

 

OI, det er Eurovision Song Contest i dag… jeg har faktisk ikke fått med meg en eneste liten bit av en sending i år og kjenner ikke at jeg savner det. Jeg får se på reprisen i morgen kanskje… hvis det i det hele tatt er noe å se. Kan ha det i bakgrunnen mens jeg rydder i morgen kanskje…. Nå er det kvelden.

 

Gikk jeg glipp av noe stort fra ESC i kveld?

 

Klem Ønskemor

2 Replies to “Nå er det helg!”

  1. Du gikk ikke glipp av så mye på ESC, vinneren var ikke god, sangen var fin – men vokalen var heller fæl..
    Jeg holdt en knapp på Island, Finland eller Sveits 😉
    Misunner deg den fridagen på 16. mai.. Jeg er heldigvis ferdig klokken 15:00 den dagen, så det er jo litt deilig 🙂
    Ser planene dine for 17. mai er lik mine planer. Eneste jeg har sagt er at jeg MÅ ha rømmegrøt og spekemat – til tross for at jeg ikke liker rømmegrøt sånn egentlig.. hehe.. Men, tradisjonen følger meg – uansett hvordan jeg feirer dagen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.