Innmari dumt gjort!

 

Jeg vil gjerne starte dette innlegget også med å takke for alle lykkeønskninger igjen. Jeg blir helt rørt til tårer over hvor mange fremmede som engasjerer seg i meg og mitt forsøk på å bli gravid. Jeg håper virkelig at det blir positivt resultat denne gangen. Men jeg har ingen god følelse.

Jeg vet jo at jeg ikke skal gjøre det: Når jeg har testet positivt på eggløsningstest en gang, skal jeg ikke teste igjen. Den positive testen fortalte meg på søndag at noe var på gang og da er det noe på gang! Det er bare det at jeg skulle så gjerne ha bekreftet det en gang til, sånn for sikkerhets skyld og jeg syntes selv at streken var litt vel svak på søndag. Derfor testet jeg igjen i går da jeg kom på Stork. Men da ville ikke clear blue smile til meg. Den var negativ! Jeg pleier jo alltid å teste positivt to dager på rad. Argh? De måtte selvfølgelig roe meg ned på Stork Klinik og fortelle meg det jeg egentlig allerede visste; at dette er helt vanlig og det er derfor jeg ikke skal teste noe mer etter at den har vært positiv en gang. Jeg testet både med persona og med clearblue og de sa det samme; ikke forhøyet LH. Jeg ble inseminert som avtalt i går klokken 10.15 allikevel.

Nå skal det sies at jeg har hatt skikkelig god eggløsningsfølelse på søndag og gjennom natten på bussen, så jeg er ikke HELT pessimist. Men allikevel? argh! Men nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal kjenne så mye etter. Jeg skal bare fokusere på andre ting i de to ukene som kommer nå. Det hjelper meg ingenting å gå og gruble. Grubling har ikke gjort noen gravide før og det gjør det heller ikke denne gangen.

Men jeg klarte ikke la være å ta en ny test da jeg kom hjem i går. Da ville Clear Blue smile, men det var ved midnatt. Streken var klar og tydelig. I dag tidlig testet jeg både med persona og Clear Blue igjen og begge var positive. Derfor begynner jeg å tro at eggløsningen skal skje i dag. Argh! Jeg målte også tempen i dag tidlig med lady comp. Tempen hadde ikke gått opp, og den skal gå opp dagen etter eggløsning. Men heldigvis, så blinket den for eggløsning, så i dag har personaen og lady compen vært helt enige. De mener at eggløsningen kommer i dag. Mitt siste håp er derfor at den kommer så tidlig på dagen at de få svømmerne som lever i inntil et døgn holder seg sterke og friske så lenge at de treffer på egget. Jeg kommer nok definitvt til å teste i morgen også.

Clere Blue på søndag øverst, med nesten usynlig strek nå en stund senere. Nest øverst er clear blue i går kveld og nest nederst er clear blue i dag tidlig. Nederst er persona fra i dag. Trenger vel ikke kommentere dette nærmere.

Man blir deppa av dette. Det føles som 9000 kroner rett ut av vinduet. Og jeg VET at jeg ikke skal tenke slik.

EDIT: På testene er streken til venstre kontrollstrek og streken til høyre er teststrek for de som ikke kjenner disse testene fra før.9 Replies to “Innmari dumt gjort!”

  1. Skjønner at man kan bli litt smågal av at timingen er så utrolig viktig! Burde jo vært sånn at man hadde tilgang på inseminasjon tre fire dager etter hverandre så man var sikker på å treffe. Skjønner at dette er forferdelig dyrt og i tillegg må du jo helt til danmark! Håper at det klaffet uansett denne gangen! Ille at alt dette praktiske/økonomiske skal være så vanskelig!

  2. Gro: Ja, akkurat slik tenker jeg også. Og det hadde jo egentlig ikke trengt å bli så mye dyrere. Det er jo praktisk umulig å bli gravid flere ganger av den spermen som blir inseminert med bare noen dagers mellomrom. Jeg hadde gladelig betalt litt ekstra for å øke sjansen såpass mye som det ville gjort. Det at denne spermen bare lever i inntil et døgn mot fire døgn ved ikke nedfrosset sperm gjør denne prosessen veldig sårbar. Det skal lite til for at det ikke lykkes.

  3. Hei!
    Tusen, tusen takk for at du deler dine erfaringer med oss…eller rettere sagt meg. Jeg er også en singel, ønskemor som har vurdert å reise til Storkklineikken for befrukning. Men har utsatt drømmen i år ut og år inn i håp om at jeg skulle treffe en verdig partner å dele livet og stifte familie med. Du har gitt meg det lille sparket bak som jeg trengte for å komme igang og se forbi alle hindringer og se de mulighetene selv i en travel hverdag. Akkurat nå så venter jeg på svar fra noen kreftprøver jeg har tatt pga hyppig celledeling i livmorhalsen, men kommer jeg levende fra det her så vil jeg å følge følge i dine fotspor. Gleder meg til å følge deg videre og håper at du lykkes ved neste inseminering. Tvi, tvi! 🙂

  4. Line:Det var veldig hyggelig å høre! Det var jo akkurat det som var noe av grunnen til at jeg begynte å skrive blogg. Nemlig at jeg håpet at jeg kunne bidra med noe til andre. Så det var veldig godt å høre. Du har helt rett. Det er dumt å la de viktige årene passere forbi uten at man prøver å få til det man ønsker seg aller mest. Særlig når alder faktisk har så mye å si i denne sammenhengen. Venter man for lenge kan det fort bli for sent. Lykke til med prosessen din! Håper at du om ikke alt for lenge har et lite storkebarn på vei!

  5. Husk at spermiene kan leve fra tre til fem dager inni deg, så løpet er ikke kjørt altså. Håper det klaffer, og vi er ikke så langt unna deg i løypa. Eggløsning i dag, og inseminering i morgen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.