Resten av Danmarksturen

Da jeg hadde ligget en halvtime på Stork Klinikk med pute under rumpa, betalte jeg og spurte om hvor Café Norden lå. Jeg var skrubbsulten og hadde fått anbefalt å spise lunsj på Café Norden av ei venninne. Det var et godt tips. Tusen takk! Jeg spiste en nydelig diger tunfisksandwich, men orket ikke hele og deretter kjøpte jeg en gedigen gulrotkake og kaffe latte med vanilje. Jeg klarte ikke spise halve gulrotkaka en gang for den var enorm. Det er ikke nødvendig å spise seg så mett at man blir kvalm heller når man skal rett ut i Købehavns gater og vindusshoppe etterpå.


Etter at jeg hadde spist, gikk jeg ut og tittet litt i butikkene. Jeg klarte å ødelegge pengepungen min på turen nedover, så jeg måtte prøve å finne en ny. Jeg fant en turkis en. Da jeg var i byen på fredag hadde jeg forresten vært innom Specsavers på anbefaling av ei venninne og det skulle jeg jo ikke gjort, for jeg har jo ikke råd til nye briller og der fant jeg selvfølgelig noen rålekre. De hadde innslag av turkis. Så nå har jeg planer om at denne inseminasjonen er vellykket, slik at jeg kan ta meg råd til nye briller. Da trenger jeg også litt annet turkist som står i stil med brillene, derfor denne lommeboken. Den er så kjekk, for jeg får til og med plass til passet i den.


I neste butikk sørget denne lommeboken for at jeg måtte “strippes” før jeg gikk ut av butikken. Alarmen gikk da jeg skulle gå. Kassadama i den butikken jeg hadde kjøpt den, hadde tydeligvis glemt å ta ut alarmen. Det var ikke så ille da. Jeg skjønte fort hva det var og jeg hadde jo kvittering, så det var bare å finne alarmen og kvitteringen så kunne jeg gå videre. Men det er forferdelig ubehagelig når sånt skjer og man føler seg skikkelig beglodd. Godt det var i en by der ingen kjenner meg.

Apropos kjentfolk. Da jeg skulle reise på søndag møtte jeg selvfølgelig en kompis på samme tog. Jeg fikk selvfølgelig spørsmålet til slutt om hva jeg skulle, så jeg svarte at jeg bare skulle en tur sørover. På vei hjem, så fikk jeg øye på ei venninne på flyplassen, men jeg fikk heldigvis sneket meg vekk slik at hun ikke så meg og jeg fikk også gått på samme tog som henne uten at hun så meg. Jeg traff henne selvfølgelig senere på neste tog, men da visste jo ikke hun at jeg hadde gått på ved Gardermoen, så da sa jeg også at jeg bare hadde vært en tur sørover uten å spesifisere nærmere. Det er virkelig ulempen med å ta toget når man bor på en liten plass.

I København skulle jeg prøve ikke å bruke så mye penger da, og jeg synes jeg var ganske flink til å gå forbi ganske mange klær som fristet veldig. Jeg hadde med 1000 i kontanter og skulle prøve å spare noen av dem. Jeg har igjen 150, så jeg var vel ikke veldig flink akkurat. En butikk jeg slet veldig med å passere uten å bruke penger var denne:


Det var helt vondt å gå ut igjen uten en pose med en lekker jakke oppi, men når jeg tenker på barnet jeg drømmer om og usikkerheten rundt hvor mange penger det kommer til å koste meg, gikk det greit. Det ble heller til at kameraet ble brukt flittig. Slik at jeg kan ta med meg inspirasjon hjem og kanskje heller få tid til å sy litt selv. Dette er jo klær som er absolutt finest når man vet at de er helt unike. Jeg har faktisk begynt på en jakke for lenge siden i et ullstoff som jeg har strikket i digre flak på strikkemaskin og tovet før jeg har klippet ut mønsterdeler. Den kan bli veldig fin med litt ekstra dekor alla dette. Det gjelder bare å få tiden til å gjøre det.Jeg fikk visst sneket meg med på et bilde.

I går kveld testet jeg nok en positiv eggløsningstest, den var heldigvis litt svakere, så kanskje jeg akkurat hadde hatt eggløsning da. Nå var iallefall kontrollstreken helt klart sterkere enn teststreken, selv om streken fremdeles også var ganske tydelig. Nå i dag tidlig var endelig testen negativ, men teststreken var tydelig sterkere enn teststreken som var positiv på søndag. Jeg regner nok med at denne Danmarksturen var 9000,- rett ut av vinduet. Argh! I dag hadde ikke temperaturen gått markant opp, men den var nok litt høy, og kanskje den ikke blir høyere. Det er forsåvidt et godt tegn. Jeg er så utrolig glad for at jeg skal til gynekologen før neste eggløsning. Nå noterer jeg ned alt som skjer til hvilken tid og skal ta med disse notatene til gynekologen og håper han har noe fornuftig å si om hva som er lurt å gjøre. Jeg har fått henvisning til den legen som Stork Klinikk anbefalte å gå til på sine hjemmesider, så han er nok veldig flink til det han driver med. Han er også positiv til at single kvinner lar seg inseminere og det har jeg skjønt kan være så ymse blant fagpersoner etter at jeg så programmet om barnløshet i forrige uke.

Edit: Noe redigertLegg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.