Negativ

Tusen takk for at dere aldri gir opp, selv om jeg som vanlig har rett i mine antagelser. Jeg har fått et utrivelig besøk, som kommer til å være her en ukes tid for deretter å komme tilbake om 28 dager og 28 dager etter det og 28 dager etter det… i ganske lang tid framover. Ellers er jeg litt sliten, men ok. Det var ikke meningen at jeg skulle få det til denne gangen.

Nå har jeg fått bekreftelse på at livet mitt skal være slik: Først skal jeg få ting altfor enkelt, så skal jeg kaste bort de gullsjansene jeg har fått enkelt, og etter det må jeg virkelig slite og jobbe og angre på valg jeg en gang gjorde, men som jeg aldri får gjort om igjen… det er ikke første gangen det skjer for å si det sånn. Men heldigvis så har jeg lært på den tunge veien at det aldri bare er en vei fram til lykken, og jo tyngre veien er, jo mer glede har man over å nå fram når man endelig gjør det. En gang skal det blir min tur også. Det blir bare ikke i år. Nå har jeg begynt å se etter andre muligheter… og nei, det innebærer ingen mann, men kanskje et annet land?

Ønskemor

7 Replies to “Negativ”

  1. Synd at heller ikke dette var din måned. :-(Men jeg må innrømme å si at jeg ble nå fryktelig nysgjerrig på hvilke(t) land du tenker på nå altså!Klem

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.