Inspira julekalender

 

I dag er det første søndag i advent, og i går ble julegaten og juletreet tent. Her i storkeredet er det ikke mye som minner om advent og jul enda. Men jeg har allikevel flere gode nyheter. Den beste nyheten for min egen del er at kvalmen er på retur og jeg kjenner at jeg begynner å makte litt mer igjen. Storkfrøken skal få gavekalender og jeg håper jeg orker å skrive litt om den en av dagene. Målet  mitt er også å få fram litt adventspynt før første desember. Her i huset pyntes det nemlig ikke til jul før de siste dagene før julaften.

Her på bloggen skal det også bli advent. Og siden vi er så nære, vil jeg dele en liten teaser på det som skal bli min første blogg-julekalender med dere. Takket være at jeg slipper å være alene om den, så får jeg det faktisk til i år. Jeg gleder meg til å få være med å dele ut masse fine gaver i førjulstida.

Her vil dere finne premier fra bla: Personlig almanakk, Barfota, Jollyroom, Klingel, Villheim, Disney og Netflix for å nevne noen. Så her finner man premier for liten og stor.

Når et nettverk av bloggere som oss i Inspira, slår hodene sammen blir det masse gøy for dere som følger oss.

Jeg er så heldig å få være en del av et flott bloggnettverk som kalles Inspira. Vi er 11 bloggere i ulik sjanger, og for å være med og være sikker på at dere får med dere alle lukene så vil jeg anbefale dere å følge alle de andre bloggerne også:

Du kan lese mer om bloggerne i Inspira her.

Kalenderen starter 1. Desember så følg med. Her er virkelig noe for ALLE!

Skal du følge kalenderen til Inspira ?

2 Replies to “Inspira julekalender”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.