Jeg er gravid :-)

Det er virkelig ikke noen tvil. Jeg er gravid. Det er ingen svake streker som jeg må stå med lupe for å ane er der. Her er dagens to tester. Den ene er en av de vanlige billigtestene og den andre er testen jeg fikk fra klinikken. Tenk at det faktisk ER mulig? Jeg som hadde helt gitt opp å tro på det. Nå har jeg bestilt time til tidlig ultralyd den 5 august og mamma skal være med. Fram til det, kommer jeg til å være super bekymret og jeg kommer til å lure litt på om det er en eller to der inne og aller mest er jeg spent på om jeg ser hjerteslag. Dersom jeg får se hjerteslag den 5.aug, så er sannsynligheten stor for at resten også går bra. Det blir 3 ulidelige, spennende uker med mye usikkerhet.

Til dere som kjenner meg privat, så ønsker jeg IKKE så mye oppmerksomhet rundt dette offentlig og på min private facebook-profil riktig enda. Så jeg setter pris på kommentarer i personlige meldinger, på bloggen og bloggens side på facebook. Det er rett og slett for tidlig og det er jo helt uvanlig å offentliggjøre en graviditet så tidlig, men når jeg nå har valgt å være offentlig, så vet jeg at det følger med. Men takk for forståelse for dette.

Jeg skrev private innlegg de tre siste dagene, og disse åpner jeg nå for åpen tilgang, så der kan dere lese mer om testingen og tanker underveis.

I dag nøyer jeg meg med å vise de to testene jeg tok i dag tidlig. Bildet er tatt før tiden gikk ut, så det er ingen tvil. Jeg har testet så mye de siste dagene at nå har jeg bestemt meg for at dette blir de siste. De blir uansett ikke mye sterkere har jeg funnet ut (jeg ble litt bekymret over at de ikke ble sterkere, men har fått bekreftelse fra ei som nå venter tvillinger at de aldri ble sterkere enn slik mine er nå, selv etter lang tid). Jeg har noen igjen dersom det kommer dager med ekstra bekymringer og jeg trenger en ekstra liten bekreftelse.

image

 

Klemmer fra en lettet, lykkelig, stresset og nervøs Ønskemor.

PS. Ny kategori på bloggen: Graviditet. Det føles rart det. Jeg som trudde den kategorien skulle begynnes på allerede for 3 år siden og etter det, nesten gitt opp.

40 Replies to “Jeg er gravid :-)”

 1. Men åhhhh, GRATTIS!!!!! Förstår att det är mycket känslor i din kropp just nu, och hormoner, men vad glad jag blir!! Det är alltså möjligt 🙂 Fortsätter att kryssa fingrarna och önskar dig 3 fina veckor och sedan pickande hjärta/ hjärtan den 5:e. Klem Sandra

  1. hehe… det ser ut som du har skrevet noe mer som har forsvunnet. Men jeg har ikke hatt ømme pupper heller. Jeg har kjent mye i magen og det gjør jeg enda. Det er det eneste. Så har jeg dotter i øra, konstant. Men jeg aner ikke hva det kommer av. Merkelig.

 2. Åååå, så fantastisk!! Her kom det jommen noen gledestårer. Forstår godt at det er bekymringer involvert, men krysser fingra for en lykkelig fortsettelse på disse kjempegode nyhetene. Takk for at du deler. Alle de beste ønsker for de neste ukene og månedene!
  (Ps: jeg har heller aldri hatt ømme pupper, og knapt vært kvalm en eneste dag i mine svangerskap. Skjøre slimhinner med ekstra neseblod og snørr, derimot, er visst mer min greie. Og treg, oppblåst mage, samt trøtthet etter hvert).

 3. Så koselig å lese! Gratulerer så mye, og lykke til!!
  Hadde ingen symptomer før jeg var i uke 7 😉

 4. Hurra!! Gratulerer så mye! Heier på deg, og håper av hele meg at oppturen fortsetter helt til topps! 🙂

 5. åååå, fikk helt klump i halsen her jeg nå 🙂 Gratulerer så mye, endelig! Lykke til fremover med små milepeler, bekymringer, forventning og glede! Det er en utrolig spesiell og fin tid du har foran deg.
  Gro

 6. Så fantastisk! Og så vel fortjent!! Endelig var det din tur! Håper disse første ukene går fort og at ul viser en sprell levende reke! Gratulerer så mye <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.