Mistanke bekreftet og giveaway

Da har jeg nok fått bekreftet mistanken jeg hadde om at noe galt skjedde da jeg flyttet bloggen sist gang. Jeg vet hva som har skjedd og hvorfor, men det er for vanskelig å forklare, så vi får bare la det være slik. Jeg kan heller ikke gå tilbake til den forrige bloggen jeg skrev for å informere om at jeg skriver på ny adresse fordi adressen på den gamle bloggen er endret og den gamle adressen har jeg flyttet til denne.

I dag har jeg iallefall vært litt rundt omkring på de bloggene som jeg vet følger meg og minnet dem om at de har linker til bloggen min som ikke oppdateres lenger.  Det ser ut til at jeg har fått en del tilbake igjen iallefall og takk for det.

Det satte meg på en idé. Jeg setter igang en giveaway! Jeg har en hel hau med eggløsningstester som jeg vil gi bort. Men det er jo ikke alle som trenger eggløsningstester, så derfor har jeg bestemt meg for å trekke ut flere heldige vinnere, slik at alle har sjans til å vinne noe de trenger eller blir glad for.

De to første premiene kommer jeg til å dele ut til de to første som kommenterer her OG skriver at de trenger eggløsningster snarest! Det er fordi disse har utløpsdato i mars 2012, så det er på en måte ikke vits å gi de bort om ikke de blir brukt med det første. Så dersom du trenger eggløsningstester nå, så kommenter raskt. Disse vil bli sendt så snart jeg har en adresse å sende dem til. De to første premiene blir på fem eggløsningstester hver. Dersom disse vinnerne har en blogg, har de sjans til å få med en graviditetstest hver. Dersom de  reklamerer for min blogg og giveaway på sin blogg får de altså med en graviditetstest i tillegg til el-testene.

Men dette er ikke nok. Jeg har mer! To premier med 8 eggløsningstester og 2 graviditetstester i hver. Graviditetstestene går ut i juli, og eggløsningstestene går ut i oktober/november.

Ok, så ser jeg jo at dette er jo ikke gaver som passer alle.  Derfor blir det tre gaver til. Disse er ikke helt bestemt enda. Men det blir en overraskelse.

Hva må du gjøre?

Du har mulighet til å få fire lodd:

 1. Det første, obligatoriske loddet får du ved å kommentere her under dette innlegget. Husk riktig mailadresse, link til bloggen din dersom du har blogg og om du ønsker el-tester/g-tester eller ikke. Skriv også hvor mange lodd du skal ha.
 2. Det andre loddet får du ved å skrive om denne giveawayen og generelt om bloggen min i et innlegg på din egen blogg (husk link til innlegget i kommentarfeltet her).
 3. Det tredje loddet får du ved å legge til banneret under og lar det ligge på din egen blogg fram til trekning.
 4. Det fjerde loddet får du ved å like bloggen min på facebook. Jeg vet at det ikke er alle som har lyst til å gå offentlig ut med det, men da blir det heller ikke et fjerde lodd.

Trekningen blir på min blogg sin ettårsdag: den 12. februar. Ja, det er da jeg begynte å blogge for snart et år siden. Jeg har flyttet noen ganger siden, men jeg anser min blogg som “født” den 12/2-2011. Her er link til den første bloggen som jeg skrev på fram til sommeren i fjor. Her er mitt første innlegg. Rart å tenke på alt som har skjedd siden den gang. Det føles som en evighet.

 

 

Velkommen tilbake kjære venner!

Ønskemor

15 Replies to “Mistanke bekreftet og giveaway”

 1. Jeg tar 1 lodd for å kommentere her, 1 lodd for å skrive om bloggen din (og giveawayen) på bloggen min og 1 for å ha en banner på siden min 🙂
  Jeg skulle gjerne likt siden din på FB også, men… det gjør jeg ikke, beklager.
  Jeg ønsker meg ikke el.tester eller graviditetstester 😉

 2. Hei!

  Jeg fulgte den gamle bloggen din, og ble veldig glad når jeg endelig fant deg igjen i kommentarfeltet på en av de andre bloggene jeg også leser! 🙂

  Dessverre har jeg ingen blogg selv, men jeg skal finne deg på facebook! 🙂

  Jeg tar gjerne i mot tester! 🙂

 3. Jeg er med=)

  1 Lodd. Trenger ingen tester.
  Grattis med 1 årsjubileum!
  Hilsen bloggleser som sitter med drømmer om flere barn, og helst mann også…

 4. I alle dager, var sikker på at jeg hadde kommentert her.. Huff, hvilken dårlig “kommentator” jeg har vært hos deg. I kveld tok jeg et rush 🙂
  Vinner jeg tester hehe? :p
  Og liker ikke disse passordbeskyttende innleggene dine, hmm..

  1. Ja, tusen takk! Det går veldig bra med meg. Ikke egentlig bloggtørke for tiden altså. Jeg skriver mange innlegg i hodet. Jeg har bare så mye å gjøre at jeg rekker ikke å få alt ned på pc. Det kommer litt smått om senn. Jeg får rablet ned noen tanker i ny og ne, også lagrer jeg kladden, også kommer jeg ikke lenger. Men snart 🙂 Hyggelig at du tenker på meg 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.