Stork delivery service

Stork-Delivery-Service-(Blue)

Det var denne posteren da, som jeg har skrevet om tidligere. Jeg har ikke fått kjøpt meg den, men den står høyt oppe på ønskelista mi enda.

Flere som gjerne skulle hatt denne over sengen til sitt lille gull eller? Den finnes i rosa også, men jeg synes denne fargen er mye finere.

Den kan bestilles her.

Endelig er alle bloglovin-følgerne ført over til rette blog. Snart blir også hoveddomenet mitt ført videre til rett adresse.

Klem fra Ønskemor

 

 

7 Replies to “Stork delivery service”

 1. Hei 🙂
  Tenk, nå er det ikke lenge igjen! Du fortalte for en stund siden at det ikke bare var graviditeten som gjorde deg lykkelig om dagen, og at du skulle fortelle mer om dette senere? 🙂 spent på hva det kan være 🙂 lykke til med innspurten!

  1. Oi, ja, så spennende var det ikke altså. Det var nok en mer overfladisk grunn enn som så. Et produkt jeg har brukt som har gjort at jeg har merket kjempestor forskjell på huden bare. Det kommer 🙂

  1. Ja, det er en utrolig følelse at det er så nære…. over fire år etter at jeg startet denne reisen og trudde jeg skulle holde barnet mitt i armene innen ett år.

 2. Hei, har et spn helt på siden av tema!
  VEtdu hvilken klinikk i spania de brukte?

  Har vært i København, men kunne godt tenke meg å heller dra til spania.

  🙂 hilsen “kriminelle” Lill J:)

  1. Hei! Nei, jeg vet ikke hvilken klinikk de har brukt dessverre. Jeg kjenner heller ikke til noen klinikker i Spania. Så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg. Men dersom du skulle finne en eller flere gode klinikker, så gi meg gjerne beskjed. For jeg er svært nysgjerrig og får ofte spørsmål om slikt, så da ville det jo være godt å ha et svar å gi.

   Når det gjelder Spania, så er det viktig å huske at der kan du ikke bruke åpen donor. Bare sånn at du er klar over det. Det er nok først og fremst derfor mange heller velger Danmark eller Finland.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.