Kaizers

Det forrige innlegget krever vel en oppdatering. Det er kanskje ikke alle som følger bloggene til meg og EtØnske så tett at de har fått med seg hva vi ventet på om fredagen. Vi var altså på Kaizers konsert og ventet på at de skulle entre scenen.

Konserten var mye bedre enn forventet. Jeg var ikke Kaizers-fan, men mer EtØnske-fan, og det er vel hovedgrunnen til at jeg var der. Men jeg sier aldri nei til god livemusikk og Kaizers klarte å overbevise på alle måter.

Vi bestemte oss for at vi ville prøve oss på fremste rekke ved scenen. Det ble vi og russen der. Så vi følte oss som de gamle sure kjærringene. Hun som sto bak meg sto lenge og gnisset hele kroppen sin inntil meg, så jeg følte meg nærmest voldtatt og likte det dårlig. Det ble en stillingskrig. Ikke tale om at jeg hverken ville gi fra meg plassen eller ha dette kvinnemennesket så tett på. Hun unnskylte seg med at hun ble presset bakfra, men jeg hadde ikke noe problem med å holde avstand til hun foran meg, og det var ikke så mye trengsel når jeg kikket rundt meg, så jeg tror nok hun bare hadde et sterkt behov for kroppskontakt. Han som sto bak henne var like ille. Mulig de var sammen. Han tok like gjerne og klådde meg på låret. De fikk begge klar beskjed om hva jeg mente, og etter at jeg hadde stått en stund og dyttet på dem flyttet de seg. Så kom de tilbake igjen, ny kamp og til slutt var jeg kvitt dem for godt. Ja, det er sikkert jeg som begynner å bli gammel, men jeg koste meg allikevel og likte konserten. De fikk ikke ødelegge det. Det var det viktigste.

Jeg ble ikke noe mer “Kaizers på plate”-fan, men “Kaizers på konsert” Jepp! Det er bra.

Hyggelig var det også å tilbringe masse tid med flotte “EtØnske”

image

Klem fra Ønskemor

One Reply to “Kaizers”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.