Latter!

IMG_7051-2

Når man er 2,5 mnd gammel og oppdager sin egen latter. Når man oppdager at mamma kan lage rare grimaser og at hun kan gjøre mange rare ting. Når mammaen driver med noe som knitrer og lager en deilig lyd. Da har man det jammen gøy.

Dere kan tro det er mye grimaser, knitring i plastposer og latter i dette huset om dagen. Flaks at Ønskemor synes Storkfrøken har verdens deiligste smil og latter og ikke kan få nok av det. Herlig tid.

Dette skrev jeg altså i en kladd til et innlegg da Storkfrøken var 2,5 mnd og hun nettopp hadde begynt å le. Hun ler og smiler mye fremdeles, men har rukket å bli 3 måneder nå. Så tiden flyr og jeg rekker ikke alt jeg skal gjøre. I går, da jeg satte meg ned for å skrive om Ønskemamma, så oppdaget jeg hvor lenge det var siden jeg hadde sittet ved pc. Det verste var ikke at det lå en kladd til et eldgammelt innlegg på bloggen, men jeg hadde også 444 uleste e-poster (ja, ialleall over 400, jeg husker ikke eksakt tallet). Før jeg la meg rakk jeg å gå gjennom ca 100. Heldigvis er det meste reklame, som bare kan slettes. Men noe må jo også svares på. Den viktigste e-posten fra Nabby hadde ligget lenge, så jeg skammer meg noe helt enormt.

Grunnen til at dette innlegget ble liggende som kladd var at jeg hadde planer om å legge ved et bilde av smilet til Storkfrøken. Så jeg prøvde å lete fram et smilebilde i går da. Det fantes ikke gitt. Og i dag da jeg forsøkte å ta smilebilder av henne, så skjønte jeg godt hvorfor jeg ikke hadde det. Det er IKKE like stas når mamma tar den store, sorte dingsen foran ansiktet… så da er det ingenting å smile og le av. Men noen få klarte jeg da å få tatt.

IMG_7040 IMG_7059

Med all denne bloggpausingen lurer jeg på om jeg har noen lesere igjen der ute, for jeg planlegger en stoooor giveaway snart og vil så veldig gjerne ha med så mange som mulig i den konkurransen. Så i dag kommer jeg med et spørsmål til dere: Er det noen igjen som leser bloggen min om dagen?

Mange klemmer fra Ønskemor.

22 Replies to “Latter!”

 1. Jeg følger med. Moro å lese om storkfrøken og hennes utvikling. Da det bare skiller en dag mellom våre to.

  1. Så koselig Anne! Ja, jeg er enig. Veldig gøy å følge andre som er født nærmest samtidig. Håper vi ses på torsdag 🙂

 2. Ja, jeg leser den nå (kl.4 om natta, LilleUtforskeren var sulten).
  Klarte å få bilde av smilet ved å filme det. Deretter PrintScreen 😀

  1. 🙂 Det var en “overaskelse” du. Veldig hyggelig at du følger med. Vi må treffes snart 🙂

 3. Jeg sjekker innom denne bloggen omtrent hver dag nesten jeg,haha. I blant når det ikke er noen nye innlegg,så bare blar jeg som regel ned og leser innlegg selvom jeg har lest de før.

 4. Ja, jeg har fulgt deg i de 3 siste årene om ikke enda lengre. Og kommer til å lese selv om det ikke er så ofte lengre. Kos deg med jenta de du så kommer du sterkere tilbake når ting har roet seg! God sommer

  1. så koselig! Ja, jeg kommer garantert sterkere tilbake 🙂 Nå er det Storkfrøken som er viktigst. 🙂

 5. Ja, jeg er innom deg/dere hver eneste dag. Du skriver så varmt og levende.
  Og sååååå herlige bilder av det lille mirakelet ditt. DEN blikkontakten…. Fantastisk flott…
  -Lisbeth-

  1. Åhh.. tusen takk. Ja, det er virkelig gøy disse dagene som hun blir mer og mer våken i blikket for hver dag 🙂

  1. Så hyggelig! Kan virke som at jeg har byttet ut noen lesere og fått noen nye. Jeg synes også det er gøy å følge med på andre barn som er like gammel som Storkfrøken. 🙂

  1. Så bra. Jeg følger jo deg også, selv om jeg henger littegrann etter og jeg er ekstremt dårlig på å kommentere. (sorry)
   Ja, hun er aldeles nydelig. Tusen takk 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.