Litt flaut

Jeg pleier egentlig å ha med meg telefonen hele tiden når jeg er på jobb. Men i dag skulle jeg bare en liten tur vekk fra kontoret. Da jeg kom tilbake, lå det en serviet på pulten min, der det sto skrevet med kulepenn; “synarela”. En kollega hadde rett og slett ikke orket å høre på alarmen min som ulte, så han slo den av og skrev ned det som sto på alarmen for meg, slik at jeg skulle få påminnelsen min. Han beklaget seg over at han måtte det, og  jeg var sprutrød og beklaget at han måtte høre på min alarm. Trur jeg får passe enda bedre på telefonen min framover.

Klem fra Ønskemor

2 Replies to “Litt flaut”

  1. Oooops, det er slike Freudian slips som kan bli veldig pinlige, spesielt om man ikke vil at hele verden skal vite hva man holder på med på fritida si…

    1. Ja, nå er det jo veldig mange jeg kjenner som vet om bloggen min og jeg har vært på tv og skal snart igjen. Men jeg prøver å begrense samtalen om det, iallefall på jobb. De nærmeste kvinnelige kolleger vet at det er noe på gang. Men jeg prater ikke om at nå har jeg begynt på spray og da og da skal jeg til gyenkolog og slikt og når jeg skal til Danmark. Jeg vil ikke at det skal være åpent fokus om det på jobb, selv om jeg vet at mange tenker på det, og sikkert noen som snakker om det også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.