Når hobbyrommet har blitt barnerom…

… så trenger jeg noe slikt.

 

WorkBox 2.0 FeaturesPrepare to have your life changed!

Posted by The Original Scrapbox on 20. oktober 2015

Finnes det noen som kan lage slik til meg, så hadde jeg blitt overlykkelig <3

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Når hobbyrommet har blitt barnerom…”

    1. Ja. Ikke sant. Jeg driver og planlegger (i hodet) hvordan jeg kanskje kan bygge et slikt ut av billy-hyller fra ikea. Men siden jeg aldri har tid til å gjennomføre det, så blir det nok med planene.

    1. Det er en link til en film som ligger paa facebook. Jeg faar ikke bygget den inn. Trykk paa linken (og beklager at de norske bokstavene blir gjort om. Noe har skjedd med denne appen. Funker ellers)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.