Negativ

I dag kom det ingen strek på testen innenfor tiden. Lenge etter tiden kom det en veldig svak skyggestrek. Jeg har hcg i kroppen, men det er definitivt på vei ut. Regner med helt negativ i morgen eller på lørdag.

På natten ligger jeg våken og grubler, men jeg har heldigvis sovet litt bedre i natt… men kjenner det ikke er helt nok. Håper det blir bedre. Jeg må sette igang med alle studiene jeg henger etter med og tenke framover. Det hjelper ikke å sitte å gruble på alt jeg burde ha gjort, for jeg har ikke gjort det. Men nå må jeg gjøre det for ikke å tape masse.

Nå skal jeg gjøre meg klar til nettforelesning klokka 09.00

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “Negativ”

    1. Huff, det er så kjipt med disse negative testene altså. Virkelig frustrerende. Ja, nå må jeg bare snu meg rundt og tenke på noe annet en periode kjenner jeg.

  1. Så leit. Test selv negativt etter ivf forsøk for en uke siden. Så var det ikke meningen denne gangen heller da. Ikke mye man får gjort med det. Men surt er det og bittert. 🙁 ikke bare bare bare å konsentrere seg om jobb og studier. Lykke til.
    Klem

    1. Huff… nå trenger jeg snart å høre om en positiv test. Det er så mye negativt. Så kjedelig når det aldri går. Mange tusen takk for tanker og klemmer.

  2. Så trist.. Jeg liker bloggen din, er på rugedag 4 på 2. IVF. Veksler mellom å føle at dette går og mellom å planlegge neste forsøk..Tiden frem til resultatet er klart går jammen sakte, to uker pleier vanligvis å fly. Bra du har studier å konsentrere deg om, lykke til!

    1. Takk for at du liker bloggen min. Ja, det er nervepirrende. Ulempen med studier, er at det er veldig vanskelig å konsentrere seg om dem. Men i dag bare må jeg. Lykke til med ventetid og testing. Jeg skal krysse fingre for deg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.