Oi, det hadde jeg glemt gitt – jeg er i kk

Når man våkner opp til meldingen: “Så fin artikkel om deg i KK” og man begynner å tenke grundig på saken… “hmmmm…. men det var da grangivelig Aftenposten jeg skulle komme i, var det ikke?” Så må man jo bare søke opp KK det første møtet er et bilde av seg selv. DA kommer man på at man skulle visst i KK også ja. Et intervju gjort over e-post før jeg ble bedt om å sende over noen bilder. Hastverk er lastverk heter det. Og ja, det så jeg med gang jeg så det bildet. Herlehet! Jeg har jo akkurat det bildet der i så mange, fine, eksemplarer. Hvorfor måtte jeg velge et bilde der jeg ser helt sløv ut i blikket da? Jo, fordi man har dårlig tid, er sliten, trøtt, kvalm, tvillinggravid alenemamma som også prøver å jobbe litt. Da klarer man å sende av gårde et slikt bilde. For, helt ærlig, i den store sammenheng spiller da et bilde så forsvinnende liten rolle, eller?

Artikkelen ligger iallefall her om du har lyst til å lese:

Fikk datteren ved hjelp av assistert befruktning – nå venter hun tvillinger

6 Replies to “Oi, det hadde jeg glemt gitt – jeg er i kk”

  1. Jeg syns ikke du ser sløv ut – du ser ut som en mamma ? (Ment i veldig positiv mening, bare for å ha sagt det)

    Jeg sparer intervjuet til Ikveld, for for øyeblikket har jeg en gutt som klatrer på meg ?

    God helg!
    Klem!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.