Oppdatering om lovforslaget som er vedtatt.

Nå er det full forvirring her. På facebooksiden til CFC ble denne linken lagt ut og der står det at lovendringen trer i kraft den 20. november og ikke 1.oktober som jeg leste på Storkklinik sin facebookside. Så nå lurer jeg altså litt, men jeg trøster meg med at 20.november bare betyr litt mer tid. Forhåpentligvis skal jeg bare fryse ned egg uansett og da spiller det jo ikke så stor rolle. Men hvis… da kommer det uansett ikke til å skje noe før den tid, og da har jeg goood tid å tenke på, og det er en tanke jeg liker veldig godt.

I dag har jeg vært på et kjempehyggelig treff der jeg har truffet en rekke flotte damer som enten er gravide eller prøver å bli gravid med donor på egen hånd. Det gav faktisk inspirasjon, selv om det er litt tøft med så mange mager rundt seg på en og samme tid. Jeg kjente også at når det ble for mye snakk om graviditet, var det litt vanskelig å engasjere seg. Jeg har alltid vært så engasjert i graviditeter før, men nå kjenner jeg at jeg virkelig har fått dosen min med graviditeter fram til det er snakk om min egen graviditet, og sånn er det med den saken.

Ønskemor

 

 

6 Replies to “Oppdatering om lovforslaget som er vedtatt.”

  1. Håper du en dag får drømmen din oppfylt sammen med denne mannen du har truffet, eller alene. Jeg har lest bloggen din siden du var på din første tur til Danmark og krysset fingrene for deg hver måned etter at du har vær der igjen. Krysser fingrene for deg enda, for at du skal gjøre de valgene som er rette for deg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.