Helt avhengig!

Huff… nå falt jeg for fristelsen igjen. Da jeg pratet med Storkklinik mente de at jeg måtte kutte ned på kaffe. Egentlig så er jeg litt bortskjemt fordi det var ingenting jeg trengte tenke på annet enn å passe på å få i meg litt mer frukt og grønt og drikke mindre kaffe. Det er jo ingenting i forhold til alle dem som sliter med vekt. Det har jeg heldigvis aldri slitt med og det er jeg så utrolig glad for nå (det har ikke alltid vært så greit å være tynn som en spiker bestandig, men nå er det fint). Men altså denne kaffen. Det er ikke vanlig sort kaffe, det er denne:

Hvorfor er den så sinnsykt god? Hver gang jeg koker vann for å ta meg en kopp med sunn urtete, så ender jeg alliekvel opp med denne…. argh…. heldigvis har jeg blitt like glad i Farris Bris som cola, så colaen har det gått helt fint å bytte ut… men denne kaffen…. det er så irriterende, men nå drikker jeg den igjen…. det var vel sikkert femte gangen i dag. Mulig…?

Men for å veie opp tenkte jeg å lage meg noe snacks til kvelden som kanskje ikke er så usunt og kanskje et tips til flere: Speltkjeks med lettrømme og lodderogn. Det er skikkelig snadder, det kan vel ikke være helt usunt vel? Det må i tilfelle være rømme da? Men melkeprodukter er bra for oss som prøver å bli gravid, så jeg kjører på 🙂

Med dette ønsker jeg alle en god fredagskveld. Jeg kjenner med gru at vinteravspaseringsuken min nærmer seg slutten og det står igjen litt for mye på ToDo-listen min, men i kveld er det fredag, så det får vi tenke på i morgen!

2 Replies to “Helt avhengig!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.