Oppstart med synarela

I dag har jeg startet med synarela før mitt fjerde ivf-forsøk. Jeg skal gå i over seks uker på synarela før jeg starter med stimulering den 14.juni. Det kommer til å gå 3 flasker til sammen med synarela. Så noe dyrere blir det enn det ellers ville gjort, men det er god behandling mot endometriosen. Så håper det er det som skal til. Jeg skal til scan i morgen for å sjekke at det ikke er noen cyster på eggstokkene og samtidig skal jeg gjøre en priming eller en slimhinnebiopsi som visstnok kanskje skal bidra til at det lettere festes når den tid kommer.

Jeg var så avslappet med tanke på medisinoppstart at jeg hadde helt glemt det bort da jeg sto opp i dag tidlig. Heldigvis så sto flasken med synarela ved siden av kaffen i kjøkkenskapet, så jeg kom på det en time senere enn jeg egentlig hadde planer om å ta det, så det gikk jo helt fint.

Så nå er jeg altså igang. Skjema for spraying er ordnet. Nå er det nesespray tre ganger om dagen i annethvert nesebor fram til sprøytestart i midten av juni.

Jeg er ikke spent… det er bare blitt en vane i livet mitt at det bare må gjøres. Så får vi heller se når det nærmer seg.

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Oppstart med synarela”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.