Overnatting i København

Da er flybillettene bestilt, og jeg må finne et sted å overnatte i København. Er det noen som har noen gode tips? Prisen bør jo ikke være altfor høy, men jeg vil gjerne ha eget bad og frokost og denne første turen har jeg planer om å hygge meg litt, hvem vet, kanskje det bare blir denne ene turen, da vil jeg gjerne nyte den, siden jeg kan.

Jeg husker jeg leste om et boutiquehotell på en blogg, men hvor var nå det da? Det kostet ca 1000 for et rom (husker ikke om det var enkelt- eller dobbeltrom). Jeg synes det er greit å betale 1000 denne gangen, men det bør ikke være dyrere. Det bør også være i sentrum. Hvis det blir flere turer skal jeg nok finne billigere overnatting i Køben. Jeg har heldigvis ei tidligere klassevenninne som bor 15 min fra sentrum, så ved økonomisk krise har jeg gode løsninger for det også.

Bildet er lastet ned fra en creative commons-lisens på Flickr av Wilhelmja

10 Replies to “Overnatting i København”

  1. Koselig 🙂 bare forsikre deg om at det er et hotell. Mormor og jeg bestilte på et hotell som hadde frokost og greier, men når vi kom dit, så var det et soverom med kjøkken i leiligheten til noen andre :O

  2. Har fått anbefalt Wakeup Copenhagen av andre, men har ikke prøvd det selv. Det ligger midt i sentrum, like ved jernbanestasjonen 🙂 Tror prisen var rundt 5-700 per natt i enkeltrom..

  3. Da vi var i danmark brukte vi coop tilbudet, hotellet ligger et lite stykke utenfor sentrum 100 meter fra skandinavias største kjøpesenter og det er jo absolutt ikke feil! ;-P Metroen ligger rett på andre siden av veien så det er ikke vanskelig og komme seg at og fram og om man kjøper biletten på hotellet er det billigere.
    Bare noen tips fra meg til deg! ;-D

  4. Nita: Tusen takk for info. Ja, jeg hadde allerede notert på listen min at jeg måtte sjekke ut om det var noe tilbud gjennom coop. Men jeg kommer til å ta dette som en liten bytur også, så jeg bor sentralt iallefall denne ene gangen. Det er iallefall notert, skal sjekke det ut uansett.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.