Påskeferie og kink i nakken

De siste dagenes jobbing har gitt kraftig utslag på nakken… satt i natt og jobbet og kjente at kinken kom sakte men sikkert. Jeg hadde mye å gjøre, så jeg fortsatte å jobbe. Veldig dumt… i dag har jeg gått og kikket til høyre. Det gjør forbasket vondt. Men nå har jeg jo ti dager til jeg skal på jobb igjen da, så da går det seg vel til. Nå bør jeg ikke sitte ved dataen vet jeg, men det er jo så vanedannende at det er vanskelig å la være.Og nå skal jeg jo begynne på neste innlegg på singelnett også. Denne gangen skal jeg legge litt mer jobb i det. Det blir politisk innhold denne gangen. Nå skal jeg samle trådene og troppene for jeg er klar til kamp for de singles rettigheter til å få befrukte seg i Norge!!!

 

 

Ønskemor

2 Replies to “Påskeferie og kink i nakken”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.