• Få nye innlegg på epost

Planen er klar

Uttak onsdag og innsett fredag

Klem

11 Comments:

  1. Så bra!! Da slipper du å stresse med båtbillettene 🙂 Dette er så spennende! Kjempebra at du oppdaterer bloggen ofte 🙂

    • Ja, jeg må jo ha noe å gjøre når jeg sitter og venter på t-bane eller venterom…. Ja, jeg var veldig glad for at alt gikk som planlagt. Legen klarte nesten å berolige meg med at det ikke var for tidlig med uttak på onsdag. Jeg hadde jo heller booket om billettene om det var best med uttak på torsdag. Merket at hun stusset litt på at det var så tidlig… Men det skal jeg ikke tenke på. Jeg er så sliten av å tenke nå, så jeg skal prøve å la være og heller stresse litt ned om jeg klarer.

  2. Lykke til!!!

  3. Kjempemasse lykke til 🙂

  4. Ønsker deg masse lykke til! Måtte det virkelig gå din vei denne gangen!!

  5. Venter spent på oppdatering! 🙂 (Når du har kommet deg litt selvfølgelig :))

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.