Temperaturskjemaer…

…blir jeg virkelig ikke klok på. Jeg måler jo temperaturen hver morgen for å få bekreftelse på at eggløsningen har skjedd. Noen ganger har temperaturen gått opp før eggløsningen og noen ganger lenge etter. Og den varierer veldig. Jeg har ikke opplevd en syklus som har vært “riktig” (kanskje en siden jeg begynte å måle). Men allikevel har computeren som registrerer temperaturene lært seg når jeg har eggløsning. Den var litt sen de første gangene, men nå har den faktisk begynt å treffe akkurat. Den er helt enig med både eggløsningstester og personamonitoren. Aldri har temperaturen holdt seg lav så lenge som den har nå og allikevel stabil. Det enste jeg kan si er at i snitt, så stemmer det at temperaturen min er høyere mellom eggløsning og mens enn den er før eggløsning. Nei, ikke noe å forholde seg til for min del og jeg anbefaler ingen å begynne å bruke temperaturskjemaer for å finne eggløsning. Det skaper bare ekstra forvirring og det er iallefall noe vi ikke trenger.

 

Ønskemor

2 Replies to “Temperaturskjemaer…”

  1. Etter gynekolgen min sist sa at “de eneste måtene man helt sikkert kan vite at eggløsning har inntruffet er enten ved blodprøve CD 21, eller ved temparaturmåling – temperaturen skal stige en halv grad (mener jeg å huske) etter eggløsning” så ble jeg litt nysgjerrig og har vurdert å teste det ut. Spesielt siden jeg opplever slik usikkerhet rundt disse eggløsningene mine. Men tror du har rett; det vil nok helt sikkert bare skape enda flere forvirringer…
    Det skulle gått an å trene opp kroppen til å lystre ordrer vi gir! Sukk..

  2. Et ønske så stort: Sa han det ja… huff, nå ble jeg nervøs. Jeg som har så klokkerene sykluser, på fredag var jeg så sikker på at jeg hadde EL… slimete, litt vondt, blod i trusa og positiv eggløsningstest… Men temperaturen har fremdeles ikke gått opp. Nei, det er HELT til å bli tullete av. Men jeg tok jo en blodprøve i vinter da, som bekreftet eggløsning. Nei, jeg blir gal… SUKK JA!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.