Graviditet,  Meg i media

Tidlig ultralyd og dagsrevyen i dag.

Dette ble en ekstremt mye mer spennende dag enn jeg ante da jeg reiste hjemmefra i dagtidlig. På vei inn til Oslo ble jeg kontaktet av nrk som ville ha et intervju med meg til dagsrevyen i kveld for å få min reaksjon på biorådet som skulle konkludere idag om deres innstilling til assistert befruktning for single. Jeg hadde ikke forstått det slik at de skulle komme med den konklusjonen i dag så jeg ble overasket. Jeg visste bare at de skulle møtes i dag. Jeg har ikke lov til å si noe om denne konklusjonen, men jeg oppfordrer alle til å se på dagsrevyen i kveld. Jeg vet ikke om jeg rekker hjem for å se det selv. Men krysser fingrene for at jeg har gjort en god figur.

Ellers så er dagens viktigste nyhet i min verden at babyen min sprellet og hadde aldeles perfekte mål på alle måter. Så jeg kan senke skuldrene en hel del med tanke på resten av svangerskapet.

image

Klem fra en overlykkelig og lettet Ønskemor.

8 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.