Tidlig ultralyd og dagsrevyen i dag.

Dette ble en ekstremt mye mer spennende dag enn jeg ante da jeg reiste hjemmefra i dagtidlig. På vei inn til Oslo ble jeg kontaktet av nrk som ville ha et intervju med meg til dagsrevyen i kveld for å få min reaksjon på biorådet som skulle konkludere idag om deres innstilling til assistert befruktning for single. Jeg hadde ikke forstått det slik at de skulle komme med den konklusjonen i dag så jeg ble overasket. Jeg visste bare at de skulle møtes i dag. Jeg har ikke lov til å si noe om denne konklusjonen, men jeg oppfordrer alle til å se på dagsrevyen i kveld. Jeg vet ikke om jeg rekker hjem for å se det selv. Men krysser fingrene for at jeg har gjort en god figur.

Ellers så er dagens viktigste nyhet i min verden at babyen min sprellet og hadde aldeles perfekte mål på alle måter. Så jeg kan senke skuldrene en hel del med tanke på resten av svangerskapet.

image

Klem fra en overlykkelig og lettet Ønskemor.

8 Replies to “Tidlig ultralyd og dagsrevyen i dag.”

  1. Gratulerer så masse. Husker jeg så deg på puls for en del år siden da du ikke hadde lykkes i Danmark. Jeg håpet den gang veldig at du en dag skulle lykkes. Og se hva som har skjedd!! Ultralydbildet ser herlig ut, og du kan puste veldig lettet ut nå, ja:)

    1. Ja, etter mye strev, så klaffet det endelig. Det var helt fantastisk å se den lille sprell-levende krabaten på skjermen. Min største opplevelse så langt i livet, helt klart. Tusen hjertelig takk for gratulasjoner <3

  2. Blei så glad når eg såg deg på Dagsrevyen og fikk vite at du er gravid!!! Masse lykke til. Har sett deg på Puls og lurt på hvordan det har gått videre:-)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.