Tilbake i dpo-land?

Nei, ikke helt tilbake i dpo-land. Jeg er iallefall ikke her for å bli, men… ømme pupper har jeg alltid tenkt som ømme pupper… liksom selveste puppen… ikke nippelen, plutselig er jeg blitt VELDIG øm i niplene… kan det være? Nei, det er klart at det ikke kan være… men tanken er jo litt besnærende. Nei, jeg trur ikke noe på det… nå skal jeg leve i fryd og gammen og ikke tenke slike tanker fram til neste mandag. Da er jeg tilbake fra ferie, så da kan det vel hende at jeg tar en graviditetstest. Ikke før. Jeg skal ikke ha med meg noen test på tur. Så det så!

Ønskemor

12 Replies to “Tilbake i dpo-land?”

  1. Det er jo absolutt lov å håpe, og hvem vet? Kanskje det virkelig er en liten spire som har festet seg 😀 Krysser fingrene masse for deg, Ønskemor! 🙂

  2. Jeg tviler sterkt på at det er noe særlig lurt å begynne å håpe, så jeg prøver å la være. Alt for å minske skuffelsen om litt over en uke 🙁

  3. Prøver å legge inn en kommentar med bloggnavnet mitt :pNå har jeg fått sånn blogg-lovin, aner ikke om jeg gjorde det riktig, men hehe :p Står hvertfall at jeg følger deg nå, og det er jo bra!

  4. Man håper vel på det beste, selv om man prøver så godt man kan å forberede seg på negativt resultat. Og hvem vet, dette kan jo være den gangen du faktisk skal lykkes! 🙂 Spennende blir det i alle fall 🙂 Krysser fingrene for deg og sender varme københavnklemmer 🙂

  5. Toppenavheia: Jepp… jeg får opp link til bloggen din, men du får nok ikke beskjed om at du har fått svar på blogg.no nå 🙁 det er nok best at du kommer deg over til blogspot du også 😉

  6. min drøm: Oh… tenk om det er denne måneden det skal lykkes… både for deg og meg… det hadde virkelig vært noe… men… jeg trur det ikke før jeg får se det nei. Klem

  7. Jag vill jag kan: Tusen takk :-)Pergoberta: Ja, jeg har hatt litt abstinenser selv. Men det er min egen feil. Jeg sa opp webhotellet og trudde at jeg klarte meg med bare domenet siden jeg allikevel bruker blogspot, men den gang ei. Det er visst ikke blogspot som hoster domenet, så da har jeg fått gjenåpnet webhotellet. Jeg skjønner ikke bæret, men nå funker det iallefall.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.