Tvillingsvangerskap oppdatering uke 31+5: tilbake på sykehuset

Som jeg skrev sist, så fikk jeg reise hjem fra sykehuset etter 10 dager på sykehuset. Hjemme fikk jeg 12 dager før jeg syntes det ble såpass mye kynnere og vondter at jeg gjerne ville tilbake på sykehuset for å sjekke. Da var livmorhalsen tilbake igjen til slik den var ved forrige innleggelse i uke 28+1. Dermed var det ingen vei tilbake, men ny innleggelse på lørdag. Denne gangen var det utrolig kjipt å bli innlagt. Hjemme ligger familien syke, Storkfrøken inkludert og det gnager i samvittigheten. Samtidig skal jeg nok være glad for å slippe å bli utsatt for smitte og uansett ville jeg jo ikke kunne gjøre stort for å hjelpe til der.

En annen kjip ting er jo også at både jeg og Storkfrøken har bursdag til helgen. På fredag blir jeg 40 år og det er jo egentlig forsåvidt greit. Men at Storkfrøken fyller to på lørdag, det synes jeg er kjipt å ikke få være med på. Men selvfølgelig, når situasjonen er som den er, så må jeg jo bare godta realiteten og forsone meg med det.

På søndag fikk jeg også en dårlig nyhet og det var at de ikke hadde noe kapasitet på nyfødtintensiven i Tønsberg dersom det skulle gå mot fødsel. Dermed ville de se an litt og eventuelt sende meg til Skien dersom det skulle bli verre. Men siden kynnerne roet seg på søndag, så ville de avvente det hele litt. I går fikk jeg lov til å bevege meg litt mer enn bare på rommet. Og dermed tok kynnerne seg opp. Livmorhalsen ble ikke verre, men de turte ikke beholde meg der. Dermed fikk jeg kjøre ambulanse for første gang i mitt liv og nå ligger jeg altså i Skien. Jeg prøvde å få til å bli sendt nordover til Drammen istedet, men der var det dessverre heller ikke kapasitet til meg.

Åååååååhhhh…. altså…. jeg er SÅ lei nå. Dette var virkelig ikke det jeg ønsket meg nå. Hadde jeg nå bare fått være i Tønsberg. Men altså… jeg må jo bare holde ut… for guttene skal absolutt ikke komme nå. Jeg får jo bare ligge her og gjøre det beste ut av det.

Endelig fikk jeg tatt et magebilde. Jeg har vært så lat med det dette svangerskapet. Men i går fikk jeg et spennende besøk i Tønsberg og hun knipset noen bilder av meg. Jeg fikk helt sjokk når jeg fikk sendt bildene på chat. Er magen virkelig blitt SÅ stor? Hjelpes!

Nå venter jeg på jordmor for å lytte til tvillingene. Vi prøvde i går når jeg kom. Men uansett hvor lenge vi holdt på, så fant vi bare den samme lyden igjen og igjen. Så det ble veldig seint før jeg fikk lagt meg. Nytt forsøk i dag. Håper de har lagt seg litt bedre til.

Ønsker dere alle en god dag.

Katinka

 

10 Replies to “Tvillingsvangerskap oppdatering uke 31+5: tilbake på sykehuset”

  1. Guri så fin tvillingmage.. herregud. tenk at det er TO inni der. Så gøy, og så spennende. Fikk forresten endelig lagt deg til på snap nå også. Har slitt litt med det.. Hehe..

    1. Ja. Tenk det. Det er jo helt utrolig. Jeg klarer ikke helt skjønne det selv enda. Når det gjelder snapchat så er jeg veldig lite aktiv. Jeg burde skjerpe meg altså.

  2. Kjempeflott mage! ?? Så fantastisk å tenke på at det er to gutter der inne, blir nok mye gøy med den ungeflokken framover. ☺ Men krysser fingrene for at guttene holder seg inne i magehuset i mange flere uker enda. Synes du er skikkelig tøff og flink, stå på videre så er du snart i mål. ❤

    1. Tusen takk! Ja, jeg får nyte roen nå, før det blir både hektisk og slitsomt…. og etterhvert blir det sikkert veldig morsomt også.

    1. Tusen takk. Vet du, jeg føler meg faktisk veldig god form! Utrolig rart å være så lenge innlagt på sykehus og alt er så alvorlig og samtidig føle meg så bra. Jeg ER jo frisk, bare gravid… og guttene er også veldig friske… det er bare den dumme livmorhalsen som ikke er sterk nok og det får jeg jo ikke gjort annet med enn å bare slappe av mest mulig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.