Uttak bestemt

Da kommer jeg bare kort innom her for å fortelle om resultatet fra dagens scan: to store folikler i venstre ovarie på 18,5 og 18,2. Resten var på 15-16,5. Totalt 9 stk. Så var det en god del på under 10, men de er ute av regninga. Endometriet var fremdeles på 12mm. Maigaard har ringt og jeg skal ha en vanlig stimuleringsdag i dag også. Så da får jeg tynt ut siste dråpe av gonal-f-pennen (Første gangen jeg har klart å treffe helt riktig med mengde gonal på forhånd). Så blir det synarela og prednisolon som vanlig i morgen. Siste pust med synarela klokka 20.00. Pregnyl 10 000 ie settes klokka 22.30. Så blir det bare prednisolon på fredag. Båtbillett fra Langesund til Hirtshals er bestilt. Så skal jeg møte 9.30 på klinikken på lørdag for å få noe beroligende, hvis jeg ønsker og det trur jeg at jeg gjør. Uttaket blir klokka 10.30. Så deretter er det bare å komme seg etter uttak og vente i spenning.

Oppsummering av forsøket så langt:

Nedregulering: 60 dager med tre daglige pust med synarela
Stimulering: 12 x 225ie gonal-f og to daglige pust med synarela + prednisolon
Foreløpig scan av folikler: totalt 8-9 folikler hvorav to store på 18,5 og 18,2. Resten på 15-16,5

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg avgårde til Oslo og Frøyaklinikken etter at jeg bare skal booke hotell først. Denne gangen blir Ønskebestemor (mamma) med på tur. Skikkelig jentetur til Århus. Det blir bra.

Ha en god dag.

Klem fra Ønskemor

3 Replies to “Uttak bestemt”

  1. Følger med på deg og heier. Har stor tro på kostholdsendring, men synes en kopp kaffe burde vært “lov”. Uansett, verdt å prøve alt! Vet ikke om du husker meg, men vi lyktes ihvertfall på 3 Ivf forsøk. Venter tvillinger til høsten. Aldri gi opp! Lykkeklem

    1. I følge hun på Frøyaklinikken så snevrer koffeinen inn blodsirkulasjonen og det er ikke bra med tanke på festing. Så det tør jeg nok ikke ta sjansen på. Men veldig godt å høre om andre som endelig lykkes etter lang tids kamp. Tusen takk for lykkeklem!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.