Ventetiden – bare en liten tanke om morgenen.

Akkurat nå er det én uke til jeg reiser. Jeg liker denne ventetiden egentlig… Jeg har det bra og er positivt spent og optimist. Hvorfor skal jeg ikke være optimist? Jeg må jo tro på det jeg skal gjøre, ellers hadde jeg kanskje ikke gjort det? Jeg vet med meg selv at de to ukene etter Danmarksturen blir laaaaaange, mye lengre enn de to ukene før turen… merkelig nok. Nå er det kanskje 3 uker til jeg vet… enten ja eller nei… blir dette første og siste turen i denne omgang? Eller bare første? Jeg tør enda håpe på at det blir den eneste 🙂

Ønsker alle lesere og bloggvenner en riktig god dag!

Lykkelig Ønskemor

6 Replies to “Ventetiden – bare en liten tanke om morgenen.”

  1. Jeg gleder meg så enormt på dine vegner, og jeg kommer til å følge deg i spenning 😀 😀
    Masse lykke til tenk om 3 uker har du kansje en liten i magen?! 😀 blir helt i 100 på dine vegner hehe
    -MARIE-

  2. Det blir jo spennende. Håper det går på første forsøk for deg. 🙂
    Krysser fingre og alt for at det går bra. Lykke til!

  3. Tuppen & Lillemor: Takk for det. Ja, jeg er redd jeg kan slite litt med å holde hodet kaldt framover, men jeg vet dere vil bære over 🙂 Måtte det klaffe for dere også og måtte dere finne den forsvunne EL og en til snart 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.