Vil du fortsette å følge meg på epost? Da må du gjøre dette:

I dag avslutter jeg tjenesten jeg har brukt hittil for å sende eposter til dere med nye blogginnlegg. Jeg har erstattet den tidligere tjenesten med en ny tjeneste. Dersom du ønsker å fortsette å få innlegg på epost fra meg, så er det derfor viktig at du setter deg opp på den nye tjenesten. Rett over dette innlegget kan du ordne det.

Jeg håper du vil være med meg videre.

PS. Hvis du leser dette fra mobiltelefon så finner du ikke muligheten til å følge på epost rett over dette innlegget. Da må du rulle helt ned på siden og trykke på: “vis hele nettstedet”. Da vil du finne muligheten til å følge på epost helt øverst på siden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.