Vurdering fra klinikken om bildet

Kære “Ønskemor”.

Det er fint der laves hysteroskopi.

Umiddelbart er det ikke det typiske billede for en sammenvoksning. Ved sammenvoksninger bliver slimhinden tynd. Det viser sig som defekter i den ellers veldefinerede slimhinde.

Som du ser på billedet så kan livmoderhulen udvides fuldt, det er heller ikke vanligt ved sammenvoksninger.

Umiddelbart går mine tanker på et blodkoagel, men andre ting kan dog  ikke udelukkes så derfor fint med en hysteroskopi.

Jeg går ud fra at du kontakter os når denne er lavet.

Med venlig hilsen

John Kirk

 

Så jeg er tilbake til start i hodet, og regner med at dette er, som han antyder, bare en blodkoagel. Nå skal jeg ikke bygge opp forventninger om at dette er en sammenvoksning og svaret på alle spørsmålene mine. Det er bedre å bli positivt overasket om det faktisk ER noe som enkelt kan fikses, enn at det viser seg at det ikke var noe allikevel. For det ER jo veldig rart at jeg har hatt en HSG-røntgen uten at de har sett det dersom det var en sammenvoksning der. Så magefølelsen min sier nå at jeg er tilbake der jeg var. Alt ser tilsynelatende veldig fint ut og det er bare veldig rart at det ikke fester seg hos meg.

Og jeg som hadde håpet på å slippe alt av medisiner i neste runde. Argh…

 

Ønskemor

2 Replies to “Vurdering fra klinikken om bildet”

  1. Så dumt at du ikke var tantefri under denne undersøkelsen, nå blir det mye tvil frem til neste undersøkelse. Har du prøvd å google “adhesions uterus” (Obs! Fare for ekle bilder!), i bildesøk? Kommer opp noen ultralydbilder som du kan sammenligne. Jeg har problemer med å se noe på disse bildene, selv når gyn forklarer 😉 Blir spennende, får nesten håpe det er noe håndfast som kan fjernes sånn at du kan prøve igjen 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.