Angående innstikket i Dagbladet i går

Jeg synes Andreas har et godt poeng når han i en kommentar mener at innstikket i Dagbladet i går, der jeg er blitt intervjuet, er et kommersielt produkt. Det er ikke et redaksjonelt magasin, det er et reklamemagasin. Jeg skjønte det selv da jeg så at reklamene for Maigaard og Storkklinikk tok større plass enn selve artikkelen, og det var jo heller ikke tilfeldig at alt dette kom på samme side. Derfor heller ikke de helt store overskriftene, og innholdet er vel ikke noen stor nyhetssak. Nå skjønner jeg forskjellen på innstikk og bilag. Dette er ikke et bilag som Dagbladet står for, det er et reklameinnstikk som MediaPlanet står for. Jeg angrer ikke på at jeg lot meg Intervjue, da jeg synes produktet er forholdvis godt og jeg får sagt noe om saken. Jeg tenker allikevel at jeg kanskje har vært litt naiv og at jeg ikke ukritisk skal si ja til noe slikt senere. Men jeg er jo også faktisk også litt glad for å kunne reklamere for disse fantastiske klinikkene som hjelper oss som ønsker barn så godt som de bare kan.

 

Det er ikke noe problem å få dette distribuert på bloggen min. Jeg må bare få det digitalt først.

 

Ønskemor

 

Edit: Innlegget er endret kl.10.30 den 21.06.2011

6 Replies to “Angående innstikket i Dagbladet i går”

 1. Hei! Har akkurat brukt 2 dager på jobb til å lese bloggen din. Fra start til slutt! Jeg syns du skriver bra og siden jeg er prøver selv har jeg lett etter en blogg å følge med på.
  Vil veldig gjerne få hjelpe deg med en ting. Nemlig forvirringen om temperaturer og når EL er. Kjenner du til nettstedet http://www.fertilityfriend.com ? Dette er et amerikansk nettsted som er laget for nettopp å bestemme EL ved temping og ved å følge andre tegn i syklusen. Du registrerer tempen hver morgen, resultat fra evt EL tester, monitorer, sekret, spotting OG for de ivrigste også livmortappen. Ut i fra dette så tidsbestemmer “programmet” EL og forteller deg hvor mange dpo du er etter dette. I tillegg så kan du sammenligne ditt “chart” med tusenvis av andre, og hvis du legger inn symptomer i tillegg så forteller den deg hvor stor %andel av de som har testet positiv som hadde samme symptom på samme dpo. Og det beste av alt! Det er gratis. Hvis man ikke velger premium konto da(som jeg har gjort fordi jeg ikke har noen sperrer på kostnader når jeg jakter på spiren)

 2. Hei !
  Følger spent med…selv om jeg ikke rekker å være inne så ofte…
  Mailen min funker ikke…så om du har sendt mail så har jeg ikke fått lest den 🙂
  Spennende dager 🙂

 3. Kjedet meg enormt på jobb idag og ble så engasjert i dette her at jeg tok den grafen du har lagt ut tidligere og testet de tempene på de 4 syklusene dine i fertilityfriend. Programmet viser da at du har EL på respektive syklusdager , cd15, cd16og cd14. Den første syklusen viser cd12, men tror det skyldes den helt flate tempkurven i begynnelsen av syklus. Er jo interessant ifht til det din gyn sier og ifht at tidspunktene for inseminering.
  Krysser fingrene masse for deg fremover!

 4. Mierin: Jøss, den jobben hørtes egentlig kjedelig ut, men veldig greit når man kan finne på andre ting da. Jeg har hørt om fertilityfriend, men jeg har ikke gått inn på det enda. Jeg er litt usikker på om jeg skal lage meg mer forvirring/bekymring/jobb enn nødvendig. Jeg bruker en ladycomp som registrerer temperaturene og regner ut eggløsning fra det. Jeg synes det er vanskelig å registrere skret og tappen og liknende, nettopp fordi at når eggløsningen kommer, så er det alltid så mye styr med å komme seg til Danmark, og da har jeg mer enn nok å tenke på egentlig, så jeg rekker ikke. De datoene er det samme som gynekologen min sier egentlig. Huff, nå håper jeg egentlig jeg skal slippe å tenke noe mer på dette, men jeg har ingen god følelse egentlig. Skal ta stilling til videre strategi etter at jeg har testet neste onsdag. Det blir nok med pergo og el-sprøyte tenker jeg.

 5. Maja: Ja, huff, det er spennende nå, men jeg har egentlig ikke så stor tro på at det har klaffet denne gangen heller faktisk. Jeg sendte deg en mail 9.mai, jeg vet ikke om du har lest den eller ikke?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.