Beklager!

Jeg vet at det var en del (ja, faktisk opptil flere) som gav meg blogawards for noen uker tilbake. Jeg hadde så mye å gjøre da, at jeg tenkte at jeg skulle svare på dem siden, men tenk så har jeg glemt hvor de ligger… noe sier meg på en måte at Toppenavheia gav meg en. Eller hun linket tilbake til tidligere blogawards. Jeg ble kjempeglad da jeg fikk dem, men har desverre ikke rukket å svare. Ja, lurer på om Fruen også gav meg en. Jeg husker rett og slett ikke og det er så flaut! Hvis det er noen jeg ikke kommer på her, så må jeg bare bøye meg i støvet og si uforbeholdent beklager, men jeg har nok hatt litt mye å styre med i det siste.

 

Uansett! De to bloggene fortjener virkelig god omtale… snakk om å klare å holde humøret mitt oppe på tunge dager da! Dere er supre snupper!  Tusen takk hvis jeg husker riktig. Awarden går nok ikke videre fra meg, da jeg svarte på en helt lik en for en stund siden og da endte denne med å gå i sirkel til akkurat de samme personene. Det skjer bare det samme igjen.

 

Jeg kommer nok allikevel til å hedre noen blogger framover… jeg må bare få meg sommerferie og aller helst en spire i magen først.

 

Klemmer fra Ønskemor

4 Replies to “Beklager!”

  1. Åh, du er god du! 🙂
    Jeg husker ikke selv hvem jeg har linket til jeg heller… haha, så tilgitt er du uansett! 🙂
    Tusen takk for gode ord!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.