Blendahvit

Nå har jeg stått opp og tatt testen som jeg snakket om i går. Den var så hvit så hvit. Dette var jo akkurat som forventet og nå regner jeg med at tanta kommer på onsdag. Egentlig så håper jeg at hun kommer så tidlig som mulig nå, slik at neste eggløsning og Danmarkstur garantert blir mens jeg har fri i påska. Eller jeg håper egentlig at mandag 2.påskedag blir det perfekte tidspunktet for da øker sannsynligheten for at det blir helgetur i mai også om jeg skulle være så uheldig å ikke få det til på dette forsøket heller. Men nå har jeg vel lært så mye om min egen syklus at det burde være mulig å få til nå. Nå skal jeg jo også til gynekolog først, så jeg håper at han kan hjelpe meg å time perfekt denne gangen. Jeg har troa 🙂17 Replies to “Blendahvit”

 1. Det var synd. Men – det sikreste tegnet er allikevel om “tante rød” kommer eller ikke, testen trenger ikke vise positivt resultat så tidlig….så alt håp er ikke ute enda:) Men, sikkert lurt, som du gjør, å forberede seg mentalt på at det kan bli et nytt forsøk:)

 2. november: Ja, jeg synes det funker bra. Jeg vet hvor lett man kan kjøre psyken sin rett ned i gjørma, og det må da særlig være fort gjort når man driver med dette, så det har jeg bestemt meg for å prøve å unngå.

 3. Toppenavheia: he he… så jeg lurte deg altså… ja, får satse på en farge snart…. det er vel litt forskjellig farger på dem. Den jeg tok i dag skulle nok blitt rosa.

 4. Så kjipt med blenadhvit test da 🙁 Det er lurt å gjøre som deg – å forberede seg på at et nytt forsøk er rett rundt hjørnet.
  Du er en tøffing – men det vet du!

 5. Hey… jeg trudde også du holdt på med klesvask…!
  Jaja, vi får krysse fingrene for at neste gang, DA sitter spiren sånn den skal! 😉

 6. drømmen om barn: Vet du, for meg er det ikke et tapt håp en gang, siden jeg skjønte at tidspunktet for inseminering var så grundig feil. Men tusen takk allikevel… undere har skjedd før, og kan skje igjen. En vet aldri om en eneste liten svømmer klarte å holde seg i livet lenge nok, men sannsynlig er det jo ikke akkurat da.

 7. Jeg er overbevist om at gynekolog (og kanskje en hCG-sprøyte?) neste gang vil gjøre sitt til at du har alle forutsetninger på din side, og at det blir et lite storkebarn på nyåret 🙂

 8. Æsj så dumt!!! Det er ikke ofte man ønsker at den helsikkes tanta skal komme, men når testene likevel blir blenda-hvite så kan hun liksom ikke komme fort nok slik at man får startet på neste prøveperiode.
  Hvor mange dpo er du nå da?

 9. Tuppen & Lillemor: Nå husker jeg ikke helt hvordan man regner, men hvis inseminasjonsdagen er dpo 1 så er jeg på dpo14 i dag. (ev 13 hvis dagen for inseminasjon er dpo0)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.