Blogg.no en ulempe som jeg nå har “fikset”

Noe av min

 

 

 

EDIT: ARGH! Ikke rart det ikke kom kommentarer på dette… er dette for noe tull da? Hele innlegget jeg skrev er jo borte…. haff….. BLOGG.NO-tull????????  skjebnens ironi….  når jeg skriver om en genial løsning  for et av mine problemer med blogg.no, så skjer dette….???? JEG LØSER IKKE ET PROBLEM FOR Å SKAFFE MEG FLERE NYE…. AH…. SUKK… OG STØNN… jeg hater å skrive på nytt det som jeg skrev så fint i stad…

5 Replies to “Blogg.no en ulempe som jeg nå har “fikset””

  1. mittstorkebarn: Når jeg bare får roet meg litt skal jeg prøve på nytt. Jobber med et annet innlegg jeg må roe meg ned til å skrive ferdig også. Lurer på om jeg har litt kort lunte om dagen…. eh…. humørsvigninger? Sto det ikke noe om det også på symptomlista? Vel, jeg kan ikke si at dette er helt unormalt, så jeg tør ikke glede meg for tidlig på grunn av det iallefall.

  2. Hehe, jeg venter spent på den opprinnelige teksten her 😉
    Forresten, dette er noe jeg ser mange bloggere på blogg.no opplever innimellom. Samt problemer med bildeopplasteren som du nevnte i går. Jeg har brukt blogg.no i snart tre år og har enda ikke opplevd noen slike problemer, ikke engang med å laste opp bilder. *Bank i bordet*
    Håper blodtrykket har sunket litt nå 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.