Test av mobilblogg

1067794-1-1299922324478.jpg
Jeg fant plutselig ut hvordan man mobilblogger og det må jo testes. Jeg er “barnevakt” for en ekstra hund i helgen så min hund er storfornøyd med besøk. Min hund er samojeden i bakgrunnen, mens golden retriveren i forgrunnen er på besøk. Katten er ikke veldig fornøyd med gjesten, men trur de har akseptert hverandre. Gjesten virker iallefall noe skeptisk, så da skjønner katten at hun er sjef og da går det jo greit. Jeg tenker at det kan bli interessant å gå på tur med to stykker senere i dag (vi venter på litt varmere vær når sola har fått varmet litt) jeg trur nok vi får finne et sted der begge kan løpe fritt. Ønsker alle en god dag og en god helg :-)Klem fra Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.