Nå er det iallefall sikkert!

Jeg er ikke gravid.

Og til dere som lurer på hvorfor jeg skriver på natten igjen. Ja, jeg sovnet klokka 19.00 i går, og da står man opp klokka 03.00… sånn er det med den saken. Skal snu døgnet tilbake til normal gjenge igjen i påsken tenker jeg.

Men tilbake til poenget. Jeg måler temperatur i sengen rett etter at jeg våkner hver morgen (eh… natt?) og i går gikk temperaturen over en halv grad ned (fra 36.86 til 36.14). Det er et ganske sikkert tegn på at man ikke er gravid. Når man er gravid skal nemlig temperaturen heller fortsette å øke litt i forhold til det normale. På den måten skal vistnokk min lille computer som registrerer temperaturen min også kunne fortelle meg om jeg er gravid. Det kan jo bli interessant å finne ut om den klarer det.

I hele går kjente jeg også at tante rød ikke var langt unna (det var enten det eller at jeg var gravid, men det siste utelukket jeg). For sikkerhets skyld så tisset jeg på en pinne også nå når jeg sto opp men før jeg rakk å lese av den måtte jeg jo tørke meg og der var det kommet et rødlig skjær på papiret og testen var selvfølgelig negativ.

Jaja… som det ante meg. Men det jeg stusser over er at mensen kommer så tidlig, for etter mine beregninger skulle den komme i morgen i forhold til de eggløsningstestene jeg tok. Siden mensen kommer så tidlig… når var egentlig eggløsningen da? Huff… alle disse spørsmålene… jeg hater å gå å lure på alt dette alene. Jeg er så utrolig glad for at jeg skal til gynekolog i neste uke og få hjelp til å finne ut av alt jeg lurer på. Jeg noterer ned alle spørsmål jeg kommer på underveis nå og det begynner å bli en lang liste.

København midt i påska, det skal vel bli sabla kjedelig vil jeg tro. Er det i det hele tatt noe som er åpent da? Best å bare komme seg fram og tilbake tenker jeg. Det kan vel fort bli dyrt også når det er midt i ferien. Håper det blir fram og tilbake på 1.påskedag da, så det blir roligere. Det er nok stor sannsynlighet for det. Håper ikke det blir tidligere.

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “Nå er det iallefall sikkert!”

  1. Det var utrolig kjedelig, men det positive er jo at du allerede planlegger ny tur! 🙂 Ja det er veldig lurt å skrive ned alle spørsmålene man lurer på, det gjør jeg hver gang jeg skal til legen så jeg ikke glemmer noe. Og legene sier at det er kjempeflott at man har med seg huskelapp selv om det føles litt rart å sitte og se på en lapp..
    Masse lykke til neste gang!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.