Reminder

Jeg trur det var Steinsdotters saga som tipset om et par moteblogger som kunne være verd å følge. Etter at jenta bak Steinsdotters saga begynte å følge min blogg, så har jeg også begynt å følge henne. PÅ alle måter! Ikke nok med at hun deler min interesse for foto og interiør (jeg vet, jeg skal bli flinkere til å blogge om det også… en dag) vi skal nå inn i ivf-forsøk helt på likt. Vi starter med hormonstimulering på nøyaktig samme dag iallefall, så uttak og innsett kommer iallefall veldig nære også. Det hadde vært gøy om vi begge fikk det til nå. Krysser fingrene. Men ja, over til saken. Hun tipset om noen moteblogger. Jeg ER jo interessert i klær og mote også. Jeg har tross alt fordypning i temaet fra høgskolen. Men jeg er bare så enormt lite interessert i å følge med på moteblogger. Men jeg tenkte at de bloggene som Steinsdotters saga anbefalte, de kunne jeg sikkert klare jeg også. Jeg liker de veldig godt. Det er http://www.camillapihl.no og http://www.polliani.com/ og NÅ over til saken. Canillaphil la ut dette bildet og det er DET jeg ville skrive om. En slags reminder til dere som leser bloggen min og bare lurer på om dere skal reise til Danmark og forsøke å bli gravid med donor. Jeg snakker av erfaring og ergrer meg enda over all den tiden jeg bare gikk og grublet på om jeg skulle gjøre det. Hadde jeg visst det jeg vet i dag den gangen, så hadde jeg selvfølgelig hverken lurt eller ventet. Men satt igang mye tidligere. Nå gleder jeg meg bare til å få det overstått…. jeg vil bli gravid NÅÅÅÅÅ!!!! (vel akkurat nå, er jeg i kunstig overgangsalder på grunn av hormonene, men neste gang jeg lager egg, så skal det jammeni meg bli baby(er) av det altså. Rastløs og utålmodig nå.

 

reminder

 

Grip dagen!

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “Reminder”

 1. Plutselig så jeg på statistikken min at flere snuste innom via bloggen din og jeg tenke, hva i alle dager er det som foregår nå? hehe. Ble ikke lite glad når jeg så du hadde nevnt meg i innlegget ditt. Takk skal du ha, kjempekoselig.

  Noe som er litt morsomt, er dette bildet du deler fra Camilla. Jeg synes det var så betydningsfullt selv, at jeg lagret det når hun la det ut. Passer perfekt til mitt neste “Wall Of Text” innlegg tenkte jeg. Enkelte setninger slår meg hardt i magen og får hjulene til å gå i hodet. Dette var en slik setning. Tenker jeg ett år fremover i tid, virker det så lenge. Men tenker jeg ett år bakover i tid, føles det “som om det var igår”.

  Ellers er jeg helt i spraytåka om dagen 🙁 Husker ingenting og følelsene ligger tykt utenpå huden. Skal lite til før jeg er et monster ala exorsisten, hvor hodet snurrer tusen ganger rundt og det eneste som kommer ut av munnen er “eder og galle”. Har “nesten” ikke empati med de stakkarsene som må bo med meg, for det er jo DE som oppfører seg HELT forferdelig HELE tiden! (Jeg vet jo egentlig bedre) *Fnis* Trodde jeg skulle være myyyye flinkere til å holde hormonmonsteret i sjakk denne gangen, men den gang ei. Heldigvis vet mine kjære, at jeg veldig snart, blir meg selv igjen 😉

  Hvordan behandler sprayingen deg?

  1. Åh, det var jo så hyggelig. Jeg er jo så glad for at du stakk innom bloggen min. Jeg synes din blogg er så nydelig vakker og jeg minner meg selv hver dag om at jeg også skal bli like flink til å legge ut bilder. Men en annen dag skal jeg det. Ikke akkurat nå, for jeg har så mye annet å gjøre. 🙂 Det kommer. Glad for at du motiverer meg i alle fall.

   Det bildet er nesten som jeg skulle sagt det selv. Så irriterende alt man bare har gått og tenkt på og ikke gjort alvor av. Nå gjør jeg i alle fall så godt jeg kan for å få drømmen oppfylt, og mer enn det kan man jo ikke klare?

   Jeg er veldig heldig med sprayen og har veldig lite bivirkninger. Jeg merker nesten ikke noe til det. Sist gang mistet jeg veldig mye hår, men det har ikke vært så ille denne gangen. Humøret er som vanlig egentlig og formen ellers også, så jeg er veldig heldig der. Men jeg vet nå av erfaring at alt kommer når jeg skal begynne med sprøytene. Det er da jeg får humørsvingningene og får masse vondt i hodet og diverse. Det passer så dårlig når alt er så usikkert og man vet bare at man skal ti Danmark på et tidspunkt, men ikke akkurat når. Også irriterer jeg meg over katten i den perioden når jeg går på sprøytene. Noe helt forferdelig, og da er jeg så glad for at jeg ikke har en mann å irritere meg på, for det må være fryktelig vondt.
   Så egentlig går det bra med sprayen, det er sprøytene som er problemet.

   Klem fra Ønskemor

 2. hei hei 🙂 Vil bare si at jeg enda leser og følger deg her på bloggen.. masse lykke til framover.. Min hverdag er hektisk, begynt å jobbe igjen etter permisjon 80 % så vi får gitt barna en rolig morgen en og en lang ettermiddag med oss.. klæm

  1. Tusen takk! Jeg trur det er viktig å ikke ha så altfor høyt tempo, både for seg selv og barna… familien. Jeg håper jeg får mulighet til å ikke jobbe altfor mye når jeg får barn. Jeg syntes det var altfor hektisk å jobbe 100% som lærer uten barn. Tør ikke tenke på hvordan det ville være med barn.

 3. Du er godt igang ja, moro! Håper det blir siste forsøk på en stund fordi det ender med en nydelig liten sommerbebis! Og at du neste høst kan gå tur i det fine høstværet med en barnevogn – JA!
  Jeg venter på tanta, som er for sen etter pergo. Dritt at man må vente ekstra lenge fordi man har hatt forsøk. Hvor mye lengre pleier syklusene å bli etter pergotime? Har mensmurringer, så hu er forhåpentligvis ikke altfor langt unna. Masse lykke til, hold oss oppdatert! 😉

  1. Tusen takk! Ja, jeg håper virkelig at jeg er blitt flere enn meg om et års tid. Det hadde vært så fantastisk.

   Det med pergotime er så vanskelig å si for man reagerer så utrolig forskjellig. Jeg har fått besøk av tanta til vanlig tid uansett hvor mye hormoner jeg har puttet i meg jeg. Andre har fått syklusen veldig rotet til. Jeg har vært hos en lege nå som er veldig skeptisk til bruk av pergotime og anbefaler femar istedet fordi det er mye snillere. Så det ville jeg sjekket ut om det blir for mye rot med pergotime.

   Ja, nå er jeg godt igang ja. Satte elonva på torsdag og har hatt heftige hetetokter etter det. Det er slitsomt. Kjenner det også på humøret. Men jeg er nok heldig og blir ikke veldig hardt rammet med bivirkninger, så jeg skal ikke klage.

   Lykke til Mammahjerte!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.