Blogg

Tross alt så er det flest gode grunner til å bli på blogg.no.

Jeg har nok kommet fram til at jeg blir her på blogg.no. Den aller aller viktigste grunnen er nok at jeg så langt er veldig fornøyd med bloggen min og det jeg har skrevet. Jeg vil jo gjerne ha alt samlet på en plass i en blogg. Og jeg vil jo ikke bare kaste det jeg allerede har skrevet.  En annen viktig grunn er at jeg skjønner at det er kanskje vanskeligere å få flere lesere på blogspot. Å ha en del lesere er viktig for meg. Ikke fordi jeg vil på noen toppliste eller tjene penger på bloggen min først og fremst, men fordi jeg vil at flest mulig skal lese det jeg skriver fordi jeg har noe på hjertet som jeg vil dele med andre. Jeg er blitt kjempeglad i mine faste lesere og egentlig så tror jeg at de ville følge med meg uansett hvor jeg hadde bloggen min, men jeg synes også det er hyggelig her at det kommer stadig flere nye folk innom. Det hender jeg legger ut en shout bare fordi jeg håper på at noen “nye fjes” skal stikke innom i tillegg til de som følger meg i tykt og tynt. Jeg sier ja takk, begge deler jeg. Det har også hjulpet meg til å ta dette valget at jeg har fått enkelte kommentarer som bekrefter min mistanke om at Blogspot er litt rotete og ikke like lett å forstå seg på.  Jeg synes det er hyggelig her at jeg har venner. Man følger gjerne hverandres blogger her og det liker jeg.

Når det gjelder rosablogger og desperate tennåringer så har jeg gjort et endelig valg. Hvis du leser dette og er under 16 år, trenger du ikke legge meg til som venn for jeg synes du er for ung til å blogge. Hvis eneste kommentaren du har å legge igjen til innleggene mine er: “Fin blogg, hyggelig om du kommenterer tilbake”, eller noe i den duren, så er det akkurat det jeg ikke kommer til å gjøre. Jeg har bestemt meg for å ignorere alle henvendelser som minner om lesersanking og som ikke har noe annet fornuftig å komme med. Ikke for å være kjip, men jeg synes det er det eneste rette å gjøre. Men hyggelig at du sier ifra om du virkelig tror at du har en blogg som jeg vil like å lese. Jeg sier jo selv fra til de som blogger om temaer som jeg blogger om. Da er jo sannsynligheten stor for at de blir glad for å få tips om min blogg også legger jeg dem selvfølgelig til som venn for det er hyggelig.

Ps. Ellers er det helt klin umulig å få tankene vekk fra den graviditetstesten jeg skal ta på onsdag (eller kanskje jeg tar en på mandag og tirsdag også bare for å se. Om alt skjærer seg, får jeg mensen på torsdag, så da er det jo ikke vits en gang å teste på dag 16 som de ønsket på Stork. Men jeg skal spare en test til fredag uansett, her skal det testes. Krysser fingrene for at jeg er gravid nå…. håper dere alles også vil krysse fingre og tær for meg.

 

18 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.