Tross alt så er det flest gode grunner til å bli på blogg.no.

Jeg har nok kommet fram til at jeg blir her på blogg.no. Den aller aller viktigste grunnen er nok at jeg så langt er veldig fornøyd med bloggen min og det jeg har skrevet. Jeg vil jo gjerne ha alt samlet på en plass i en blogg. Og jeg vil jo ikke bare kaste det jeg allerede har skrevet.  En annen viktig grunn er at jeg skjønner at det er kanskje vanskeligere å få flere lesere på blogspot. Å ha en del lesere er viktig for meg. Ikke fordi jeg vil på noen toppliste eller tjene penger på bloggen min først og fremst, men fordi jeg vil at flest mulig skal lese det jeg skriver fordi jeg har noe på hjertet som jeg vil dele med andre. Jeg er blitt kjempeglad i mine faste lesere og egentlig så tror jeg at de ville følge med meg uansett hvor jeg hadde bloggen min, men jeg synes også det er hyggelig her at det kommer stadig flere nye folk innom. Det hender jeg legger ut en shout bare fordi jeg håper på at noen “nye fjes” skal stikke innom i tillegg til de som følger meg i tykt og tynt. Jeg sier ja takk, begge deler jeg. Det har også hjulpet meg til å ta dette valget at jeg har fått enkelte kommentarer som bekrefter min mistanke om at Blogspot er litt rotete og ikke like lett å forstå seg på.  Jeg synes det er hyggelig her at jeg har venner. Man følger gjerne hverandres blogger her og det liker jeg.

Når det gjelder rosablogger og desperate tennåringer så har jeg gjort et endelig valg. Hvis du leser dette og er under 16 år, trenger du ikke legge meg til som venn for jeg synes du er for ung til å blogge. Hvis eneste kommentaren du har å legge igjen til innleggene mine er: “Fin blogg, hyggelig om du kommenterer tilbake”, eller noe i den duren, så er det akkurat det jeg ikke kommer til å gjøre. Jeg har bestemt meg for å ignorere alle henvendelser som minner om lesersanking og som ikke har noe annet fornuftig å komme med. Ikke for å være kjip, men jeg synes det er det eneste rette å gjøre. Men hyggelig at du sier ifra om du virkelig tror at du har en blogg som jeg vil like å lese. Jeg sier jo selv fra til de som blogger om temaer som jeg blogger om. Da er jo sannsynligheten stor for at de blir glad for å få tips om min blogg også legger jeg dem selvfølgelig til som venn for det er hyggelig.

Ps. Ellers er det helt klin umulig å få tankene vekk fra den graviditetstesten jeg skal ta på onsdag (eller kanskje jeg tar en på mandag og tirsdag også bare for å se. Om alt skjærer seg, får jeg mensen på torsdag, så da er det jo ikke vits en gang å teste på dag 16 som de ønsket på Stork. Men jeg skal spare en test til fredag uansett, her skal det testes. Krysser fingrene for at jeg er gravid nå…. håper dere alles også vil krysse fingre og tær for meg.

 

18 Replies to “Tross alt så er det flest gode grunner til å bli på blogg.no.”

 1. Jeg prøvde blogspot for en stund siden. Jeg liker at det er reklamefritt og “voksent”, og også designet. Følte at oppsettet var lett å forstå, og likte at man kan følge bloggere uavhengig av hvilken plattform de bruker. Men så falt jeg tilbake på blogg.no rett og slett fordi det var det jeg var vant til, kjenner og “kan”… Jeg er et enormt stort vanedyr 😉
  Tror nok du valgte rett, spesielt siden du har lyst til å dele dine tanker med flest mulig. Å oppnå mange lesere er nok helt klart enklere på blogg.no, og du ville garantert ha opplevd et stort fall i antall lesere om du byttet.
  Forøvrig så hadde jeg fulgt med deg på flyttelasset – og jeg krysser fingre, tær, armer og frem til mandag – også bein for deg! 😉

 2. Et ønske så stort: Det var veldig hyggelig å høre. Jeg er nok et vanedyr jeg også. Det har bare gått en måned, men jeg fant det vanskelig å venne meg til tanken å blogge et annet sted. Ja, jeg blir nok her 🙂 med eller uten barn i magen 😀

 3. Spennende prosjekt du har på gang! Jeg ønsker deg virkelig all hell og lykke – måtte graviditetstesten lyse JA imot deg!! Å være mamma er helt fantastisk – gled deg <3

 4. Solblom: Tusen takk…. jeg vet ikke helt om jeg tør å glede meg enda, forhåpentligvis ganske snart kan jeg virkelig begynne tenke framover på noe gledelig 🙂

 5. Jeg følger deg og er spent på dine vegne ang testen.
  Nå vet jeg jo ikke heeelt hvordan ditt forsøk foregår siden vi bare har hatt IVF.
  Men får du noe medisiner nå? Feks Crinone? Cyclogest?
  I så fall så bør du ikke ta test før tiden for da viser den positiv uten at den behøver å være det. For det fikk jeg klar beskjed om så jeg ikke skulle bli happy og så skuffa over eventuell negativ test tre dager senere.
  Lykke lykke til 🙂

 6. mammaogmia: Nei, jeg tar ingenting. Alt er naturlig, bare at de har sprøytet sædcellene inni livmora mi når jeg hadde eggløsning. Ingen hormoner verken før eller etter. Alt naturlig bortsett fra at sæden er renset. Så jeg kan fint teste tidligere, den kan ikke vise falskt positiv (så vidt jeg vet? det er iallefall liten sjans for det trur jeg) Har hørt noen teste positivt på dag 9, der er jeg i dag eller egentlig i går kanskje? Iallefall det vises ikke noe enda, så jeg venter litt til.
  Hyggelig å høre at dere følger meg. Særlig siden jeg følger med på dere også 🙂 Mia var jo så nydelig i de rosa klærne 🙂

 7. Å – jeg krysser alt som krysses kan! Til og med beina! (er jo ikke vist i å ha de “ukrysset” nå som jeg har mensen 😉 )!
  Jeg ingnorerer de venneforespørslene jeg får fra jenter under en viss alder. Føler liksom at det jeg blogger om blir helt feil at de skal få “daglig” oppdatering om. Hvis du skjønner?
  Uansett – krysser alt for deg 😀
  Klem
  Er glad du ble værende på blogg.no – lettere for meg å følge med da 😉

 8. Pergoberta: Ja, nå er det bare å krysse alt. Negativ test igjen idag, men det betyr jo egentlig ingenting. Ja, har begynt å ignorere jeg også. De som helt tydelig ikke har noen interesse av det jeg skriver om og under 16 år. Jeg synes det blir rart at jeg kunne vært lærern dems. Jeg underviser jo gjevnaldrende på skolen selv.
  Takk og klem tilbake 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.