Tusen takk for lykkeønskninger!

Jeg blir jo helt rørt av at det er så mange som ønsker meg lykke til på min lille reise. Nå sitter jeg på toget til Oslo og skal ta nattbussen videre klokka elleve. I morgen fikk jeg heldigvis flybilett hjem til 500 kroner, så da går det jo an. Jeg kommer til å være hjemme i leiligheten min til klokken elleve på kvelden og klar for ny arbeidsdag på tirsdag. Perfekt, og jeg begynner litt senere på jobb på tirsdag.

Jeg klarte selvfølgelig nesten å miste toget i dag, men fikk kastet meg på i siste liten. Jeg var skikkelig stresset en stund og kjørte nok kanskje litt fort. Da jeg kom på toget merket jeg at jeg hadde glemt å spise. Jeg har vært så skrubbsulten og har brukt opp alle de få kontantene jeg hadde på lefse og potetgull. Det skal bli godt å få litt tid i Oslo til å kjøpe noe skikkelig mat.

Siden jeg ble inseminert litt sent på dagen sist, så fikk jeg time tidligere i morgen og skal være på Stork Klinik allerede 10.15. Jeg fikk også anledning til å komme dit tidligere og få et rom og slappe av på fram til timen. Takk gode Stork Klinik for det!

Etter timen på Stork har jeg noen timer til å utforske København, hvis jeg orker. Det skal bli fint. Nå er jeg virkelig spent.

 

12 Replies to “Tusen takk for lykkeønskninger!”

  1. Masse lykke til! 🙂 Har på følelsen at det er en fin dag å bli gravid på i morgen! 🙂

  2. tvitivtvi om noen timer:) bra de er så fine på stork, så du vet du blir godt tatt vare på! det følte jeg virkelig når jeg var der.

  3. Helt rart hvor engasjert man blir til tross for at jeg jo ikke kjenner deg! Men jeg håper veldig at dette er din lykkedag 🙂 Her skinner sola og bærer bud om at det går mot en ny sommer 🙂 Velger å ta det som et tegn på at det går mot en lykkelig tid for deg! tvi,tvi!

  4. Jeg krysser alt jeg kan krysse for deg!!! Det er så rart hvor engasjert en blir ovenfor en fremmed over en blogg.. Håper oppdateringene senere blir positive!!Stooor klem sendes din vei <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.