Vil bli gravid!

Endelig nytt år og nye muligheter. Jeg synes egentlig det er en floskel, men i år er det virkelig sant for min del. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne med å fortelle om alt som har skjedd siden sist. Jeg tror jeg bare gyver løs på det som sitter forrest i pannelappen min. Nemlig min nye jobb. Jeg har startet prosjektet Vil bli gravid. Jeg trenger vel ikke gå nærmere inn på hva det handler om?

Jeg er endelig min egen sjef

Sist gang jeg skrev noe her på bloggen, skrev jeg om at jeg vurderte å bli gründer og skape min egen arbeidsplass og det har jeg nå altså gjort. Det er deilig å vite at jeg er min egen sjef. OK, så er jeg avhengig av dagpenger en stund til. Men med støtte og godkjenning om å starte min egen virksomhet. (se mer om dagpenger under etablering her, en unik mulighet for arbeidsledige gründerspirer som megselv. Det var mye jobb å få det godkjent og ikke mindre jobb nå, men himla moro er det.)

I mitt forrige innlegg var alt veldig usikkert og vagt. Men det har vokst fram en stor idé, som jeg virkelig har fått mye støtte og gehør for. Alle jeg snakker med jubler for meg, heier på meg og sier at de har virkelig troa på at jeg er rette personen til å drive en slik virksomhet.

Det burde ikke komme som en stor overraskelse at virksomheten handler om fertilitet? Jeg jobber med å lage et nettsted for alle som går i tanker om å bli gravid og som aktivt prøver å bli det. I går startet jeg for fullt i sosiale kanaler som Snapchat, Instagram og Facebook. Til uken kommer mitt første nyhetsbrev. Jeg gleder meg til tiden fremover. Nettsiden er ikke ferdig til publisering enda. Men jeg jobber på spreng for å få den ut.

Følg Vil bli gravid

Jeg blir kjempeglad for alle følgere jeg kan få. Først og fremst vil jeg nå fram til alle som prøver å bli gravid, men jo flere som vet om meg og det nye nettstedet, jo bedre er det. Så i dag er min oppfordring til deg å like siden min, følge meg på instagram og snapchat og melde deg på nyhetsbrevet mitt. Og ikke minst: tips alle du kjenner som vil bli gravid til å gjøre det samme.

Vil bli gravid på facebook
Vil bli gravid på facebook
Vil bli gravid på instagram
Vil bli gravid på instagram
Vil bli gravid på Snapchat
Vil bli gravid på Snapchat

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.